Command & Conquer Remastered -kokoelma päivättiin – näin strategiaklassikot kääntyvät nykypäivään / Uutiset / pelaaja.fi

Command & Conquer Remastered -kokoelma päivättiin – näin strategiaklassikot kääntyvät nykypäivään

10.03.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Command & Conquer Remastered, Command & Conquer, ea, Westwood Studios, strategia, Westwood Studios, Westwood, Petroglyph, julkaisupäivä, 5. kesäkuuta,

Legendaariset strategiapelit Command & Conquer ja Command & Conquer: Red Alert saavat uuden elämän kesäkuun 5. päivä alkaen. Electronic Arts julkaisee pc:lle tuolloin Command & Conquer Remastered -kokoelman, joka ehostaa kaksikon laajennuksineen uuteen loistoon nykypäivää varten.

Muutoksia kokoelmassa on tehty tietysti varsinkin visuaaliseen puoleen. Peli tukee nyt huomattavasti terävämpää 4K-ulkoasua, joskin pikselisempäänkin tyyliin voi yhä vaihtaa halutessaan reaaliajassa yksinpelitiloja pelatessa. Käyttöliittymääkin on viilattu niin itse toiminnan kuin yleisvalikoiden osalta, minkä tuloksena mukaan on saatu esimerkiksi helpommat nettipeli- ja tehtävänvalintamahdollisuudet.

Ylipäätänsä bonussisältöäkin mahtuu mukaan. Ehostetuksen saaneiden tuttujen välipätkien ohella tarjolla on esimerkiksi kulisseihin kurkistavaa materiaalia ja ensimmäiseen Command & Conqueriin on saatu mukaan nyt ihan oma Skirmish-tilakin. Aikoinaan konsoleilla nähdyt tehtävät on nekin tuotu pc:lle asti.

Ominaisuustarjontaa on esitelty niin tuoreella trailerilla kuin pelin kotisivuillakin.

Jakeluun Command & Conquer Remastered saadaan niin Steamiin kuin Originiin, minkä ohdella siitä tuotetaan pari kappaletta Limited Run Gamesin kautta tuotettuja erikoisversioita. Pakettia on ollut työstämässä EA:lle Lemon Sky Studios sekä entisistä Command & Conquer -veteraaneista koostuva Petroglyph Games.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Johan nyt sataakin hyviä uutisia. Toivottavasti EA:n ahneus nyt ei oikeasti pilaa tuota millään tavalla. Se, että se julkaistaan Steamissä on hyvä merkki.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus snaketus

Johan nyt sataakin hyviä uutisia. Toivottavasti EA:n ahneus nyt ei oikeasti pilaa tuota millään tavalla. Se, että se julkaistaan Steamissä on hyvä merkki.

tätä minäkin toivon...jotenkin vain pelkään pahinta kun kyseessä on EA.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Tätä on kyllä tullut odotettua.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Ai suatana toi fyysinen versio olisi hieno. 59 dollaria vain jarruttaa hankintaa. Kun pitäisi re3 ennakkotilata.

Nostoja