Command & Conquer: Renegaden henki elää räiskintästrategia Earthbreakersissa / Uutiset / pelaaja.fi

Command & Conquer: Renegaden henki elää räiskintästrategia Earthbreakersissa

1.12.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Command & Conquer: Renegade, Command & Conquer, Renegade, Pertoglyph, RTS, Westwood,

Amerikkalaisstudio Petroglyph Games on työstämässä jälleen yhtä peliä, josta on nähtävissä viitteitä yhtiön Westwood-historiaan. Marraskuun puolella julkistuksensa sai vähin äänin Earthbreakers, joka on etäisesti Command & Conquer: Renegaden hengessä tehty räiskintä- ja reaaliaikaisen strategiapelin hybridi.

Earthbreakersin tapauksessa tulossa on nimenomaan verkkomoninpeli, jossa maksimissaan 32 hengen kokoiset tiimit ottavat toisistaan mittaa tulevaisuuden sotakentillä. Räiskintää on luvassa ensimmäisestä persoonasta 12 eri jalkaväkiluokkaa käyttäen, mutta yhtälailla kamppailu vaatii resurssien keräämistä, ajoneuvojen hyötykäyttöä sekä rakennusten pystyttämistä. Rakentelu erityisesti ei ole mikään sooloprojekti, vaan pääosa erilaisista rakennuksista saadaan toimintaan vain tekemällä yhteistyötä muiden pelaajien kanssa.

Petroglyph tavoittelee Earthbreakersia ulos pc:lle ensi vuodeksi. Parhaillaanhan studio työstää myös remasteroituja versioita Command & Conquerista ja Command & Conquer: Red Alertista.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jami kuva
Jami

saa nähdä miten käy tämän kansa kun jäi forged battalion kesken