Command & Conquer -veteraanit paljastivat strategiapeliuutuus Forged Battalionin

Entisten Westwood-kehittäjien muodostama Petroglyph Games on paljastanut uuden pelinsä yhdessä Worms-kehittäjä Team17:n kanssa. Tulossa on nyt hyvin muokattavaa reaaliaikanaksuttelua.

18.10.2017 18:06

Uusi reaaliaikastrategiapeli Forged Battalion on paljastanut genren veteraaneista koostuvalta Petroglyph Gamesilta. Julkaisija Team17 auttaa tuomaan pelin ensi vuonna Steamiin, jossa se ilmestyy saataville ensin keskeneräisenä early access -tuotteena..

Forged Battalion ei unohda monia genrensä perinteitä, vaan tarjoaa niin sekä sotilaiden reaaliaikaista komentelua kuin oman tukikohdankin rakentelua. Omaa tyyliään se hakee sillä, ettei pelissä saada käyttöön minkäänlaisia valmiista yksiköistä ja rakennelmista koostuvia rotuja, vaan pelaaja itse pääsee vaikuttamaan näiden erikoisuuksiin pelaamalla kasvavaa teknologiapuuta hyödyntämällä.

Naksuttelemaan Forged Battalonia päästään vielä yksin- ja moninpelinä. Early access -julkaisuun peliin yritetään saada ainakin viisi kampanjatehtävää, viisi kahdeksaa pelaajaa tukevaa Skirmish-karttaa, useita Skirmish-tiloja ja dedikoidut palvelimet moninpeliä varten.

Lähde: Team17

Lisää luettavaa