Commandos 2:n uudesta terävästä paluusta saatiin pelikuvaa – Praetorians HD ja Desperados III näyttäytyivät taas nekin / Uutiset / pelaaja.fi

Commandos 2:n uudesta terävästä paluusta saatiin pelikuvaa – Praetorians HD ja Desperados III näyttäytyivät taas nekin

17.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6
Commandos 2 Remastered, Commandos, Praetorians, Strategia, Desperados III, Desperados, THQ Nordic, Kalypso Media

Commandos 2:n ja Praetoriansin remasteroidusta paluusta on vilautettu ensimmäistä kertaa isommin pelikuvaa lähestyvien Gamescom-messujen kunniaksi.

Uusilla trailereille valokeilaan nostetaan niin remasteroitujen versioiden terävöitettyä ulkoasu kuin viilattuja käyttöliittymiä. Vuosien takaa mukaan saatu myös hieman alkuperäispelien aikoinaan saamaa hehkutusta.

Niin Commandos 2 HD Remastered kuin Praetorians HD Remaster ovat ilmestymässä vielä loppuvuodesta Kalypso Median julkaisemana. Praetorians nähdään Windows-koneilla, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella Torus Gamesin kääntämänä. Commandissa saadaan näiden ohella vielä lisäksi Switchille, mobiililaitteille, Linuxille ja Macille Yippee Entertainmentin työstämänä.

Teemaan sopien THQ Nordic on sekin julkaissut uutta videokuvaa Desperados III:sta. Videolla esitellään uusi hahmo Isabelle Moreau, jolla villiin länteen tuodaan käytettäväksi hieman okkultistisempia tekniikoita. 

Myös Desperados III on tulossa vielä Windows-koneille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle tämän vuoden aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Commandos 2 näyttää juuri samalta kuin muistinkin, mitä nyt pikseleitä on hiottu. Loistopeli, mutta en usko että remasterointi tuo mitään niin mielenkiintoista että se kannattaisi ostaa, jos alkuperäinen peli löytyy.

Desperados 3 on tosi hienon näköinen, mutta kuka idiootti näiden trailereiden taustamusiikit oikein valitsee?!

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Kyllähän nämä kaikki kiinnostavat, kun kerta konsoleille tulevat. Kunnon strategianaksuja ei liiemmin ole konsoleille. Toivottavasti toimivat ohjaimella mahdollisimman fiksusti.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Nyt oli selkeästi parempi traileri Desperadosista. Aiemman takia piti jo miettiä ostaako koko peliä vaikka nimenomaan Desperados ja studion aiempi peli on ehdottomia suosikkejani. Oli muuten melko suoraan nuo voimat Dishonoredista, mikä kuuluu sekin mielipeleihini.

Commandos 2 näyttää vähän turhan vanhalta/kököltä remasteroitunakin. Ehkä kaipaisi vähän laajempaakin remakea? Mieluummin pelaan Desperados 3:sta tai Shadow Tacticsia, joka tosiaan oli tekijöiden aiempi peli. Saapa nähdä onko D3 yhtä hyvä kuin Tactics oli.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Tuo Desperados III näyttää kyllä jännältä luulen että se tulee hommattua nuo 2 muuta taas en oikein usko.

Käyttäjän Portable kuva
Portable
Lainaus Bloodborne

Kyllähän nämä kaikki kiinnostavat, kun kerta konsoleille tulevat. Kunnon strategianaksuja ei liiemmin ole konsoleille. Toivottavasti toimivat ohjaimella mahdollisimman fiksusti.

Pretorianista en tiedä, mutta commandosissa kontrollit lienevät samanlaiset kuin xbox ja ps2 versioissa, eli kommandoja ohjataan suoraan tatilla.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Njoo olishan sitä kieltämättä toivonut vielä enemmän panostusta tuohon Commandos 2:n remasterointiin, mutta toisaalta parempi tuokin kun ei mitään. Toki tuo alkuperäinen versio löytyy myös ja periaatteessa toimii,mutta kyllähän tuo mielelummin paremmalla resoluutiolla pelaisi.

Nostoja