Commandos 2:n paluuseen tarjoutui ensimmäinen silmäys – Desperados III paukuttelee sekin uutuusvideolla

Strategian ystäviä koskiskellaan loppuvuodesta vielä niin Commandos 2 HD Remasterilla, Praetorians HD:lla kuin Desperados III:lla. Tältä ne näyttävät.

13.6.2019 18:06

E3-messut ovat tarjonneet katsauksen jos toisenkin pidettyjen strategianimikkeiden paluuseen. Julkaisija Kalypso julkaisi omalta osaltaan ensimmäisen satsin materiaalia Commandos 2:n ja Praetoriansin remasteroiduista versiosta, kun taas THQ Nordicin puolelta julki on tullut tuore traileri Desperados III:sta.

Commandos 2:ta ja Praetoriansia koskeva silmäys on vielä varsin varovainen, mutta uuden videon voimin vertailemaan on päästy jo visuaalisia eroavaisuuksia alkuperäisten pelien ja näiden ehostettujen versioiden välillä. Mukavana lisämausteena video päästää ääneen Ignacio Pérez Dolsetin, joka oli pelikaksikon aikoinaan tehneen Pyro Studiosin perustaja.

Commandos 2 HD Remaster on tarkoitus saada Yippee Entertainmentin toimesta ulos loppuvuodesta niin Windows-, Mac- ja Linux-koneille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille kuin tableteille. Torus Gamesin tekemä Praetorians HD nähdään samoihin aikoihin Windows-koneilla, PS4:llä ja Xbox Onella.

Desperados III:n uusin traileri on suoraviivaisempi kokemus, joka aloitetaan tyylitellyllä tavalla tutustua pelin maailmaan ja jatkaa siitä sitten pelikuvan pariin. Kyseinen peli on sekin tarkoitus saada Windowsille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle täksi vuodeksi.

Lisää luettavaa