Relic Entertainmentin strategiasarja Company of Heroes tekee paluun ensi vuonna. Toisen maailmansodan tosiaikanaksuttelua saapuu jatkamaan pc:llä tietenkin Company of Heroes 3, joka vie taktiset taistelut tällä kertaa Välimeren sotakentille.

– Tavoitteenamme on tarjota kokemus, joka on mahdollista realisoida vain Välimerellä, jossa maailman joka kolkasta saapuneet sotilaat taistelevat monipuolisemmin ympäristöissä kuin mitä Company of Heroesissa on tähän asti nähty, Relic Entertainmentilla hehkutetaan.

Pelaamaan päästään tietenkin yksin- ja moninpelin merkeissä. Yksinpelin ytimen muodostaa epälineaariseksi ja vaihtelevaksi kuvailtu kampanjatila, jossa tosiaikaisesti pelattaviin taisteluihin päädytään dynaamisesta pelaajien päätöksien mukaan elävän kampanjakartan kanssa vuorovaikuttamalla. Varsinaisen reaaliaikaisen toiminnan kerrotaan ottavan vuorostaan ennen kaikkea oppia ensimmäisen Company of Heroesin taktisuudesta, mitä maustetaan myös esimerkiksi laajasti tuhottavissa olevilla ympäristöillä ja sarjan tähän asti laajimmalla osapuolitarjonnalla.

Pelattavaa tarjoavat myös yksin ja yhteistyönä koettavissa olevat Skirmish-tilat sekä verkkopuoli, jossa taidoistaan voi ottaa mittaa niin kaksintaisteluissa kuin 4v4-mittakaavaan asti venyvissä suuremmissa otteluissa.

Testaamaan Company of Heroes 3:a on mahdollista päästä jo nyt. Pelistä järjestetään parhaillaan pelaajapalautetta kalasteleva ilmainen pre-alpha-kokeiluvaihe, johon voi osallistua luomalla Relic-tunnuksen ja linkittämällä sen Steam-tiliinsä. Mahdollisuuden tähän löytää pelin kotisivuilta.

Lisää luettavaa