Conan barbaarin maailma kutsuu uusiin peliseikkailun taas alkuvuodesta

Conan Exilesin early access -vaihe lyödään käyntiin alkuvuodesta sekä pc:llä että Xbox Onella.

23.11.2016 16:06

Robert E. Howardin Conan barbaari -tarinoihin osin pohjautuva Conan Exiles rynnistää pelaajien kokeiltavaksi ensi vuonna. Ensin 31. tammikuuta peli saa varhaisjulkaisunsa Steamissa, minkä jälkeen keväällä se tuodaan vielä keskeneräisessä kuosissa saataville myös Xbox Onelle osana konsolin Game Preview -ohjelmaa.

Pääsyä Conan Exilesin pariin on nyt hiljalleen odoteltu lähemmäs vuosi. The Secret World– ja Age of Conan -massiiviroolipelistä tunnetun Funcomin uusin tuotos paljastettiin alunperin viime tammikuussa, jolloin siitä lupailtiin early access -julkaisua jo kesäksi. Hajanaisia trailereita siitä on ropissut sentään ilmoille jo muutama. Uusin niistä saapui itse asiassa katsottavaksi nyt kuluvalla viikolla.

Tarkoituksena Conan Exilesista olisi muodostua Conan-universumiin sijoittuva selviytymispeli, jossa miekalla huitomisen lisäksi tarjolla olisi myös niin resurssien metsästystä kuin rakenteluakin. Pelaamaan peliä pääsee niin muiden ihmisten kanssa yksityisillä ja julkisilla palvelimilla, kuten myös yksikseenkin.

Lähde: Funcom

Lisää luettavaa