Conan Eidoksen laatikkoon / Uutiset / pelaaja.fi

Conan Eidoksen laatikkoon

25.07.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
2

Age of Conanista povataan seuraavaa suurta massiiverkkoroolipeliä, jos ei muuten niin ainakin aikuisempaa menoa kaipaavien keskuudessa.

Nuorena kuolleen ja novelliensa kautta fantasioitaan eläneen Robert E. Howardin (1906-1936) fiktiiviseen maailmaan sijoittuva Age of Conan on ainakin vielä tässä vaiheessa K-18-kamaa, ja tässä mielessä mielenkiintoinen virtuaalitemmellyskenttä.

Howardin muun muassa kimmerialaisia barbaareja ja styygialaisia velhoja sisältävän verkkopelin tekijä ja jakelija on verkossa norjalainen Funcom ja kauppaversion jakeluoikeudet kuuluvat SCi/Eidos-fuusiolle.

Tulevasta pelistä ei ole vielä liikaa tietoa, mutta sen yleisilme on niin sanottua high fantasya karumpi – ei yleviä haltioita tai karvaisia kääpiöitä, vaan likaisia ihmisiä ansaitsemassa miekalla elantonsa. Myönnytyksenä tälle ajalle maailma ei ole kuitenkaan yhtä ilmeisen rasistinen ja misogynistinen kuin sairaalloisen Howardin unelmissa.

Alkupuoli pelistä on yksinpelattavaa roolipeliä maailman auetessa moninpeliksi, kun pelaaja on oppinut maan tavoille. Sitä voi pitää pehmeänä laskuna Hyborian julmiin tapahtumiin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Barbarian kuva
Barbarian

Crom

Käyttäjän DNEpasiip kuva
DNEpasiip

Niin saa nähdä tarjoaako peli mitään uutta, mutta itse tykkäisin kyllä ainakin heilutella normaaleja metalli esineitä joilla veri lentäisi sopivasti. Pitää seurata tuleeko tästä pelistä ostettavan arvoista WoW:in, Guild Warsin ja muiden genren pelien kanssa kilpaillessaan :)

Nostoja