Conan O'Brienin uusi aluevaltaus - Clueless Gamer ikuistetaan pelihahmoksi! / Uutiset / pelaaja.fi

Conan O'Brienin uusi aluevaltaus - Clueless Gamer ikuistetaan pelihahmoksi!

13.10.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
2

Pelaajat tuntevat talk show -juontaja Conan O'Brienin myös tämä Clueless Gamer -videoista. Clueless Gamer -videoilla Conan O'Brien pelaa uusimpia pelejä vailla minkäänlaista peliosaamista, ja lopputuloksena on yleensä kasa epäonnistumisia - ja tietenkin hulvattomia videoita.

Eilen New Yorkin Comic Con -messuilla paljastettiin, että Conan O'Brien ikuistetaan myös pelihahmoksi. Conanilla pääsee nimittäin seikkailemaan tulevassa LEGO Batman 3: Beyond Gotham -pelissä. "Clueless Gamer" toimii pelissä myös eräänlaisena oppaana, joka neuvoo pelaajia eteenpäin. Nerokas idea!

LEGO Batman 3: Beyond Gotham ilmestyy oikeastaan kaikille mahdollisille ja mahdottomille konsolialustoille marraskuun 14. päivä.

Lähde: Joystiq.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Slash80 kuva
Slash80

Conan oli Halo 4:ssa jonkun sotilaan äänenä.
Itsestä ollut kiva huomata kuinka tämmöiset "perinteiset" ohjelmat joutuvat mukautumaan videopelien mukaan. Videopelit on nykyään niin iso juttu kansan keskuudessa, ettei niitä harrastavia kannata sivuttaa. Eikä pelaamista pidetä niinkään lasten juttuna, vaikka Suomalaisessa mediassa se välillä siltä tuntuu edelleen.

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Conan O'Brien ei ole suinkaan ainoa julkimo, joka esintyy pelissä. Elokuvaohjaaja Kevin Smith tekee myös pienen vierailun.

Nostoja