Valve on vahvistanut huhut Counter-Strike 2:sta todeksi.

Pc-pelijätti vahvisti julkaisevansa Counter-Strike 2:n tulevana kesänä. Luvassa on yhtiön mukaan Counter-Striken historian suurin tekninen loikka.

Kuten aikaisemmin on uumoiltu, päivittää Counter-Strike 2 suositun verkkoräiskintäpelin Valven uudempaan Source 2 -pelimoottoriteknologiaan. Samalla pelin kartat saavat päivityksiä ja muutoksia, jotka hyödyntävät pelimoottorin uusia työkaluja ja toimintoja. Esimerkiksi savukranaattien kerrotaan olevan jatkossa dynaamisia objekteja, jotka reagoivat ympäristön ja pelitapahtumien kanssa.

Visuaalisten päivitysten ohella Counter-Strike 2:n kerrotaan uudistavan pelin verkkoarkkitehtuuria ja mahdollistavan näin entistä lyhyemmät vasteajat. Valven mukaan pelipalvelimet ovat jatkossa jatkuvasti ajan tasalla pelaajien liikkeistä, laukauksista ja heitetyistä kranaateista.

Counter-Strike 2 julkaistaan virallisesti kesällä ilmaisena päivityksenä Counter-Strike: Global Offensiven nykyisen version tilalle. Peli on kuitenkin jo nyt rajoitetun pelaajajoukon testattavana.

Lähde: Valve

Lisää luettavaa