Counter-Strike: Global Offensiven rankattu verkkopeli muuttuu maksulliseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Counter-Strike: Global Offensiven rankattu verkkopeli muuttuu maksulliseksi

5.06.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Counter-Strike: Global Offensive, maksumuuri, verkkopeli, ilmainen, CS:GO

Valve on julkistanut uudistuksen Counter-Strike: Global Offensiven maksullisiin toimintoihin.

CS:GO on ollut pelattavissa ilmaiseksi reilun kahden vuoden ajan. Ilmaiseksi pelanneet käyttäjät ovat tähän saakka päässeet käsiksi rankattuun verkkopeliin, taitoryhmiin sekä aselaatikoihin. Valven mukaan kyseiset edut ovat kuitenkin mahdollistaneet haitallisille toimijoille muiden pelaajien pelikokemuksen pilaamisen, minkä vuoksi yhtiö siirtää osan verkkopelitoiminnoista maksumuurin taakse.

Muutoksen myötä ilmaiseksi pelaavat käyttäjät eivät voi enää ansaita kokemuspisteitä, rankkauspisteitä tai aselaatikoita eikä heidän otteluissaan hyödynnetä taitoryhmiä. Varsinainen rankattu verkkopeli on jatkossa saatavilla pelkästään vajaan 13 euron hintaisen Prime-jäsenyyden hankkineille pelaajille. Aikaisemmin tarjolla ollut mahdollisuus ansaita Prime-jäsenyys pelkästään pelaamalla on myös poistunut uudistuksen yhteydessä.

Ilmaiseksi pelaavat CS:GO-pelaajat voivat jatkossa osallistua pelkästään unranked-otteluihin, jotka eivät vaikuta pelaajien taitotasoryhmitykseen. Myös Prime-jäsenet voivat pelata unranked-otteluita, mikäli he eivät halua ottelusuoriutumisen vaikuttavan heidän taitoluokitukseensa.

Lähde: Valve

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Jospa tämä vähentää huijareiden määrää vaikka en itse kohdannut yhtäkään pelaillessani.

Käyttäjän petsku kuva
petsku

Jos on ostanut pelin vuosia sitten ennen ilmaisuuden tuloa niin ei varmaankaan tarvitse enää ostaa mitään uudelleen jos haluaa jatkaa pelaamista?

Käyttäjän flipperi kuva
flipperi

Koskee vain uusia pelaajia eli aiemmin pelin ostaneet ei vaadi toimenpiteitä

Nostoja