Valven Counter-Strike on nyt suositumpi kuin koskaan aikaisemmin.

Verkkoräiskintäpelin suursuosio nähtiin taas viikonloppuna käytännössä. Counter-Strike: Global Offensivessa tehtiin nimittäin jälleen uusi pelaajaennätys.

CS:GOn pelaajamäärät ovat olleet tasaisen kasvavalla käyrällä alkuvuoden 2023 aikana. Peli kipusi kuitenkin lauantaina uuteen ennätyslukemaan 1 416 861:lla samanaikaisella pelaajallaan. Ennätysrajoja kolkuteltiin uudelleen sunnuntaina, jolloin peli jäi kuitenkin tuhansien pelaajien päähän uudesta ennätyksestä.

Suosio on näkynyt yksittäisten pelaajapiikkien ohella myös pelaajakeskiarvojen kasvuna. Viimeisen 30 vuorokauden aikana CS:GOlla on ollut keskimäärin 817 220 samanaikaista pelaajaa. Kuukauden pelaajakeskiarvolla mitattuna ennätykseen on vielä hieman matkaa, sillä pelillä oli koronapandemian alkuvaiheilla huhtikuussa 2020 keskimäärin 857 604 pelaajaa.

Counter-Striken jatkosta saatiin äskettäin myös vihiä. Valve ei ole toistaiseksi vahvistanut väitteitä uudesta Counter-Strike -versiosta, mutta lähteiden mukaan pelin olisi määrä saapua betatestiin vielä tämän kuun aikana.

Lähde: Steam Charts

Lisää luettavaa