Counter-Strike: Global Offensivessa jo tovin aikaa pelattavissa ollut Danger Zone -tila on jatkanut kehittymistään. Tällä viikolla siihen on rantautunut Sirocco-niminen päivitys, joka hioo battle royale -kokemusta eteenpäin tuoreella sisällöllä ja mekaniikkauudistuksilla.

Uutta sisältöä päivitys tarjoaa Sirocco-nimeä myöskin kantavan aavikkokartan muodossa, minkä lisäksi mukaan on saatu lisää varusteita, kuten hyppykengät ja pelaajia taivaalle lennättävät miinat. Mekaniikkojen osalta nyt myös Danger Zone tarjoaa mahdollisuuden elvyttää kaatuneita tiimijäseniään kesken taistelujen ja huudella tiimikavereille neuvoja tuoreella merkintäjärjestelmällä.

Asioiden merkitseminen toimii kohtalaisen samaan malliin kuin Apex Legendsissa ja Fortnitessa, kun taas henkiinherätys on näihin nähden suoraviivaisempi. Elvytyksen kun voi tehdä missä tahansa paikkaa pelikartalla tiettyjen elvytyspisteiden sijaan.

Uutena mekaniikkana mukana nähdään lisäksi mahdollisuus valita ennen peliä aina jonkinlainen aloitusetu hahmolle. Nämä laajalti määrittelevät hahmolle annettavan aloitusvarusteen, joka voi olla esimerkiksi parannuspiikki tai uudet hyppykengät.

Lähde: Counter-Strike (kotisivu)

Lisää luettavaa