Crackdown 3 lupaa täydellisen tuhoisaa verkkotoimintaa – ota nyt ensikatsaus tulevaan / Uutiset / pelaaja.fi

Crackdown 3 lupaa täydellisen tuhoisaa verkkotoimintaa – ota nyt ensikatsaus tulevaan

4.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Xbox Onelle matkalla olevasta Crackdown 3:sta on saatu julkisuuteen ensimmäinen välähdys pelikuvaa, kiitos tällä viikolla starttaavien Gamescom-messujen.

Pelistä julkaistu uusi video lupaileekin jo varsin suuria tulevaisuuden suhteen. Pelistä kerrotaan löytyvän nimittäin moninpelitila, jossa käytännössä koko peliympäristön pitäisi olla tuhottavissa. Tähän kehittäjät pyrkivät hyödyntämällä Microsoft Cloud -pilviteknologiaa, jonka pitäisi pyörittää moninpeliotteluita Xbox Onen normaaliin voimaan nähden kaksikymmenkertaisella laskentateholla.

Pelkkää verkossa käytävää mittelöintiä Crackdown 3 ei sentään toki ole. Peliin luvataan mukaan myös klassista Crackdown-pelattavuutta, jota vauhditetaan tällä kertaa kokonaan uudella kaupungilla, joka olisi tarkoitus vapauttaa rikollisuudesta. Tämän voi tehdä omaa tahtiaan niin katoilla hyppien kuin myös muotoaan muuttavia ajoneuvojakin ajellen.

Vielä on epäselvää, milloin Crackdown 3 on tarkalleen määrä saada kauppoihin. Pelin uusin traileri loppuu sanoihin "multiplayer begins summer 2016", mikä viitannee siihen, ettei uutta Crackdownia päästä kokemaan kokonaisuudessaan kuin vasta ensi vuoden kesän jälkeen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Tuhoutuvuudesta tuli heti Red Faction mieleen...voi että sitä pelisarjaa tuli nyt ikävä. Vois melkee Guerillan asentaa :D

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Tuhoa joka rakennus, niin eiköhän rikollisuus lopu.

Käyttäjän Suora kuva
Suora

Red Faction: Guerillan fysiikkatuho on yksi asia jota olen odottanut kauan peleihin. Guerilla ei täysin hyödyntänyt tuhon mahdollisuuksia ja jäi keskinkertaiseksi. Tämä uusi Crackdown vaikuttaa kuitenkin sairaan hyvältä! Jättimäinen fysiikkakaaos moninpelattavana? Kyllä kiitos! Harva AAA-peli jaksaa enää herättää mielenkiintoa mutta tämä teos yllätti kunnolla. Ei taida kuitenkaan PC:lle tulla? Ei taida myöskään olla peliä joka saisi itseäni enää ostamaan konsolia vaikka tämä miellyttääkin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Vaikutti mielenkiintoiselta, mutta yksi peli taas josta tulee ajan kanssa mukin alusta joten jätän väliin.

Edit: Eiku oli siinä vissiin joku yksinpelikin. No jos se toimii senkin jälkeen, kun cloudit on tippunu maahan niin pistetään harkintaan uudelleen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En ymmärtänyt Crackdownin viehätystä kun sain sen Games with Goldista. Aika geneeristä menoa oli. Tämä vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta mutta enpä usko että ostoon asti silti menisi.

Nostoja