Crackdown 3 saapuu viimeistään ensi jouluksi, tukee 4K-resoluutioita Xbox One Scorpiolla

Alun perin tälle vuodelle kaavaillun Crackdown 3 -toimintapelin on määrä ilmestyä Xbox Onelle ja pc:lle viimeistään ensi jouluksi.

5.12.2016 07:00

Reagent Gamesin kehittämästä Crackdown 3:sta on saatu rahtunen uutta tietoa.

Microsoft Studiosin Dave Johnson on kertonut Crackdown 3:n ilmestyvän viimeistään ensi vuoden jouluksi. Johnsonin mukaan peli voidaan kuitenkin julkaista myös aikaisemmin. Johnson vahvisti Crackdown 3:n tukevan myös 4K-resoluutiota Xbox Onen Scorpio-mallilla, jonka on niin ikään määrä saapua kauppoihin vuoden 2017 loppupuolella.

Vuoden 2014 kesäkuussa paljastetun Crackdown 3:n oli aikaisemmin määrä ilmestyä Xbox Onelle jo kuluvan vuoden aikana. Crackdown 3:n julkaisua kuitenkin siirrettiin ensi vuoteen, koska pelin kampanjatilan koettiin kaipaavan lisää kehitysaikaa.

Xbox Onelle ja pc:lle saapuva Crackdown 3 on osa Microsoftin Play Anywhere -valikoimaa. Syksyllä käynnistetty Play Anywhere -ohjelma mahdollistaa pelien Xbox One- ja pc-version hankkimisen yhdellä ostoksella. Tänä vuonna ilmestyneistä peleistä mm. Gears of War 4, ReCore ja Forza Horizon 3 ovat osa Play Anywhere -ohjelmaa.

Lähde: GameSpot

Lisää luettavaa