Crash Bandicoot 4 -paljastukset jatkuvat – uusi pelattava hahmo ja ennakkotilaajademo tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Crash Bandicoot 4 -paljastukset jatkuvat – uusi pelattava hahmo ja ennakkotilaajademo tulossa

8.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Crash Bandicoot, Crash, Crash Bandicoot 4, Crash 4, It's about time, Tawna, demo

Crash Bandicoot 4: It's About Time on näyttäytynyt jälleen uudella pelikuvalla. PlayStation Undergroundin julkaisemassa uudessa videossa näytille tuodaan vielä yksi pelin uusista pelattavista hahmoista, joka on ensimmäisessä Crash-pelissä aikoinaan jo vilahtanut Tawna.

Tawna on Neo Cortexin ja Dingodilen tavoin erikoishahmo, jota käytetään ensisijaisesti tätä varten suunnitelluissa erikoiskentissä. Tawnan kyvyt poikkeavat siis jonkin verran perushahmoja edustavista Crashista ja Cocosta tämän kyetessä esimerkiksi hyppimään seinillä ja käyttämään heittokoukkua aseena.

Videolla saadaan myös viitteitä pelissä avattavista asuista sekä erikoistilasta, jossa pelin eri kenttiä läpäistään peilatussa muodossa erinäisten graafisten erikoisefektien kera. Activision korostaa jälleen kerran samalla, ettei peli sisällä silti minkäänlaisia mikromaksuja.

Vahvistus näin tiistaina saatiin vielä sille, että Crash 4 on saamassa syyskuun 16. päivä pelin digitaalisille ennakkotilaajille tarjottavan demon. Demo näyttäisi koostuvan samasta sisällöstä, johon myös Pelaaja-lehti pääsi aiemmin kesällä käsiksi. Pelaamaan pääsee siis kahta peruskenttää Crashilla sekä yhtä Cortexin tähdittämää erikoisosuutta.

Crash Bandicoot 4: It's About Time julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 2. lokakuuta. Lisää pelistä voi lukea tuoreesta syyskuun Pelaaja-lehdestä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Tää on ihan 100% huomion hakuisuutta. En itse ymmärrä, miksi hahmosta piti tehdä tuollainen thicc humanoid. Olihan se alkuperäinenkin pitkä ja ihmismäisempi. Tämä taas on ihan suoraa lgbtq kiintiön täyttö + furry community rule 34 potentiaali maksimoitu. Itse mietin vain heti, kuinka typerältä tuo kierrepotku näyttää ja kuinka viholliset/esteet jää noin korkean ja leveän hahmon taakse piiloon. Tosin onhan tuo parempi, kuin se bimbo versio, mitä se ennen oli.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac
Lainaus Kaze88

Tosin onhan tuo parempi, kuin se bimbo versio, mitä se ennen oli.

Näinpä. Ottaen huomioon, että alkuperäinen Tawna ei ollut mitään muuta kuin mykkä damsel in distress keilapallotisseillä varustettuna, ei ole kovin vaikeaa antaa tälle hieman enemmän persoonaa jo pelkällä äänellä.

Itse kyllä tykkäsin tuosta designista. Tuo rule 34 kävi itsellänikin mielessä, lähinnä se kuinka nopeaa tästä(kin) Tawnasta aletaan vääntää pornoa. Toisaalta, sama kohtalo odottaa kutakuinkin aina kaikkia nuoria/nuorekkaita naishahmoja, niin uusien Spyrojen Eloraa kuin Pokemon Swordin ja Shieldin Sonia taikka sitä hyvin povekasta jääsalin salinjohtajaa (jonka nimeä en edes tiedä).

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No joo, alkaa kyllä tietynlainen hahmomalli olemaan nykyään vakiomalli monissa peleissä.

Mitä moniin hahmoihin muuten tulee, niin en tiedä onko tuo nyt niin hyvä juttu että on erityisiä kenttiä eri hahmoille eikä niin, että voi eri kyvyillä yrittää samoja kenttiä.

Kenttien muuttumista kohtaan taas on Impossible Lairin kokemisen jäljiltä positiivinen ennakkoasenne.

Loistavalta tämä silti vaikuttaa mutta tuo Activisionin jatkuva muistuttelu ettei ole mikromaksuja alkaa väkisinkin miettimään että mitä on tulevaisuudessa luvassa jonkin päivityksen muodossa. Sentään tulee ilmeisesti koko peli levyllä eikä ladata osaa netistä. Crash ja Spyro -kokoelmat vieläkin hankkimatta kun Crash ei ollut 60 fps (miksei?) ja Spyrossa se että levyllä ilmeisesti vain se yksi peli. Jokin uusi versio siitä on olemassa mutta ei jaksa metsästää kun ei ole kauhean selvä milloin levyllä on kaikki ja milloin ei.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Vaikuttaa hieman monimutkaiselta hahmomallilta muiden crash hahmojen joukkoon.
R34-taiteilijat voitaisiin laskea väistämättömäksi luonnonvoimaksi.