Crash Bandicoot- ja Tony Hawk's Pro Skater -elvyttäjä kokee yllätyskohtalon – uusi koti löytyy Blizzardin helmoista / Uutiset / pelaaja.fi

Crash Bandicoot- ja Tony Hawk's Pro Skater -elvyttäjä kokee yllätyskohtalon – uusi koti löytyy Blizzardin helmoista

23.01.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Crash Bandicoot, Tony Hawk's Pro Skater, Vicarious Visions, Blizzard Entertainment

Activisionin pitkäaikainen pelinkehitysstudio Vicarious Vision siirtyy toimimaan vastaisuudessa osana Blizzard Entertainmentia.

Activision Blizzard ilmoitti asiasta myöhään perjantai-iltana GamesIndustry-sivustolle. Siirto astuu voimaan saman tien ja koskee kaikkiaan noin 200 ihmistä.

Tarkoituksena tiimin olisi omistautua täysin Blizzardin "olemassaoleviin peleihin ja hankkeisiin". Muutosta on perusteltu sillä, että Vicarious Visions on tehnyt ennenkin hyvää yhteistyötä Blizzardin kanssa, joten kehittäjä päätettiin ujuttaa Blizzardin tueksi nyt pidempikestoisemmassa kapasiteetissa.

Viimeiset vuodet Vicarious Vision on niittänyt mainetta sekä Crash Bandicoot N. Sane Trilogy- että Tony Hawk's Pro Skater 1+2 -uusioversiopaketeillaan. Päädyttyään Activisionin omistukseen vuodesta 2005 alkaen, on se työskennellyt muun muassa myös Skylanders- ja Guitar Hero -sarjojen parissa sekä auttanut aikoinaan Destiny 2:n pc-version työstössä. Tony Hawk -sarjankin parissa tuli varhain tutuksi sarjan Game Boy Advance -osien tekijänä.

Lähde: GamesIndustry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kalastajamies kuva
Kalastajamies

Activision ja sen omituiset päätökset. Sujautettaan rahaa tuottavaa firma blizzardiin, jolla ei mennyt kauhen hyvin viime aikoina...

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Kuuluukohan studion tehtäviin Overwatchin kaivaminen haudastaan vai meneekö nakitukset ihan vaan pelkälle mobiilitauhkalinjalle?

Nostoja