Crash Bandicoot -klassikoiden paluu tapahtuu vanhan Activision-studion johdolla

Crash Bandicootin parissa aiemminkin työskennellyt Vicarious Visions vastaa kolmen ensimmäisen Crashin tuomisesta PlayStation 4:lle.

18.6.2016 19:56

Activisionin omistama pelistudio Vicarious Visions on vastaamassa kolmen ensimmäisen Crash Bandicoot -pelin ehostamisesta PlayStation 4:lle.

Vahvistus asiaan on saatu Sonyn omassa E3-pelimessuja käsittelevässä lehdistötiedotteessa, joka myös varmistaa ehostettujen klassikkojen saapuvan saataville tosiaan ensi vuonna. Ensimmäistä kertaa Sony paljasti alkuperäisen Crash-trilogian PS4-remasterit E3-lehdistötilaisuudessaan, jossa Sony-pomo Shawn Layden lupasi pelien ehostamisen tapahtuvan ”alusta alkaen”.

Vicarious Visions vastaa myös uuden Skylanders: Imaginators -pelin Crash-osuuksien työstöstä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun studio on päässyt Crash-aiheisten projektien pariin. Vuosina 2002-2004 se oli mukana luomassa esimerkiksi useita taskukonsoleille tehtyjä Crash-pelejä, kuten myös ajopeli Crash Nitro Kartia. Noin muuten studio on tehnyt paljon erilaisia käännöksiä monista Activisionin muiden studioiden peleistä ja olipa se vetovastuussa myös Skylanders: Swap Forcestakin aikoinaan.

Alkujaan ensimmäiset kolme Crash-tasoloikkapeliä olivat Naughty Dogin käsialaa.

Lähde: SIE, PlayStation Blog

Lisää luettavaa