Crash Bandicoot: On the Run! lähestyy – ensitraileri on täällä / Uutiset / pelaaja.fi

Crash Bandicoot: On the Run! lähestyy – ensitraileri on täällä

9.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Crash Bandicoot Mobile, Crash Bandicoot, tasoloikka, mobiili, King, activision

Koejulkaisun tietyillä alueilla jo alkuvuodesta kokenut Crash Bandicoot -mobiilipeli valmistautuu hiljalleen kunnolisempaan maailmanvalloitukseen. Kehittäjä King on vahvistanut sen viralliseksi nimeksi nyt Crash Bandicoot: On the Run! ja tuonut siitä samalla ulos ensimmäisen trailerin.

Tuore video tarjoaa pääasiallisesti tyylitellyn esittelyn siitä, mitä ilmaiseksi pelattavalla pelillä on tarjota. Mobiililaitteillahan Crash lähtee loikkimaan suoraviivaisissa kentissä, jossa hahmo liikkuu eteenpäin automaattisesti ja pelaajan tehtäväksi jää erilaisten vaarojen väistäminen. Tarjolla on lisäksi kevyttä kustomointia ja tukikohdan rakentamista.

Peliä varten voi parhaillaan jo esirekisteröityä Google Playssa, mikä onnistuu lähiaikoina myös Applen App Storen puolella. Ennakkorekisteröijille tarjotaan ylimääräisenä lahjana

Varsinaista tarkkaa julkaisuajankohtaa Crash Bandicoot: On the Runilla ei vielä ole. Parhaillaan PS4:lle ja Xbox Onelle on kehitteillä myös täysverisempi Crash-loikinta Crash Bandicoot 4: It's About Time.

Lähde: King

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja