Crash Team Racing -kausille heiluu ruutulippu – viimeinen Grand Prix käynnistyy tällä viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Crash Team Racing -kausille heiluu ruutulippu – viimeinen Grand Prix käynnistyy tällä viikolla

19.02.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Crash Team Racing, Nitro-Fueled, The Gasmoxia Grand Prix, Activision, Beenox, ajopeli,

Crash Team Racing: Nitro-Fueledin saama julkaisun jälkeinen sisältötuki on hiljenemässä nyt keväällä. Activison vahvistaa, että torstaina 20. helmikuuta noin kello 17.00 Suomen aikaa pelissä käynnistyy The Gasmoxia Grand Prix, joka on pelin viimeinen isompi sisältökausi.

Uusi kausi lisää normaalisti peliin kokonaan uuden radan, lisähahmon sekä joukon uusia kosmeettisia esineitä avattavaksi ja haasteita täytettäväksi. Pienenä erikoisuutena mukana nähdään myös uusia aina vain kovempia keisari Velon jättämiä Time Trial -aikoja selätettäväksi.

Kauden päättyessä Activision ja Beenox jatkavat kyllä vielä pelin tukemista. Tarkoituksena Nitro-Fuelediin olisi tulevaisuudessakin saada vielä niin lisää kosmeettisia esineitä ja hahmoja, joita tuetaan myös jatkuvalla haastejärjestelmällä. Jatkossakin suorittamaan päästään siis vielä niin päivittäisiä, viikottaisia kuin kuukausittaisia haasteita, joilla haltuunsa voi saada pelin omaa Wumpa Coin -valuuttaa.

Joukko aiemmissa kausissa nähtyjä kosmeettisia esineitä tuodaan myös vielä taas pelaajien ulottuville virtuaalivaluutalla hankittavaksi. Tämän myötä pelaajille annetaan tulevaisuudessa myös mahdollisuus päivittää pelin Pit Stop -kaupan tarjonta kaksi kertaa päivässä.

Lähde: Activision (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja