Crash Team Racing Nitro-Fueledin ensimmäinen isompi päivitys lähestyy – ilmaisen sisällön ohella luvassa piristystä moninpeliin / Uutiset / pelaaja.fi

Crash Team Racing Nitro-Fueledin ensimmäinen isompi päivitys lähestyy – ilmaisen sisällön ohella luvassa piristystä moninpeliin

30.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Crash Team Racing Nitro-Fueledin on aika saada ensimmäinen isompi päivitys ensi viikolla 3. heinäkuuta. Jo ennakkoon tiedettiin, että sen myötä käyntiin saadaan pelin ensimmäinen sisältökausi, johon kuuluu osaksi niin lisää ansaittavia esineitä, haasteita kuin lisärata Nitro Tour. Hajanaisia mielenkiintoisia viilauksia on yhtälailla kuitenkin luvassa.

Ennen kaikkea odottaa sopii piristystä pelin verkkopuoleen. Päivityksen myötä verkkopelimenestyksestä voi ansaita viimein pisteitä, jotta kilpakumppaneilleen pääsee esittelemään omaa pärjäämistään.

Pistetaulukoita on luvassa pariakin sorttia. Näistä toinen kasvaa nopeammin hyvien sijoituksien myötä ja toinen kausihaasteiden suorittamisen voimin. Ilmeisesti pisteet ovat kuitenkin vain rehvastelua varten, sillä Activision ja Beenox eivät ole sanoneet, että niillä olisi vaikutusta esimerkiksi siihen, minkä tasoista seuraa pelaajat milloinkin saavat vastaansa.

Pisteet nollataan aina kausittain. Tuolloin luvassa pitäisi olla aina vain enemmän palkintoja hyvästä pärjäämisestä.

Vastaisuudessa nettikisoissa on nähtävissä myös palkintojenjakoanimaatio, jos itsensä onnistuu ajamaan kolmen parhaan joukkoon.

Muina huomattavampina viilauksina ja korjauksina Activision ja Beenox ovat vahvistaneet muutokset Wumpa-kolikoiden saantiin. Vastaisuudessa pelin pitäisi myös kertoa tarkemmin, millaisilla kriteereillä niitä jaetaan.

PlayStation 4:llä raporttien mukaan vaivannut tallennuksia korruptoiva bugi saa samalla kyytiä. Bugi on ilmennyt kehittäjien mukaan aktiivisten Time Trial -tilan käyttäjien kohdalla, kun peliin tallennettu kummitusdata on kasvanut liian isoksi. Ennen päivitystä Activision suositteleekin varomaan Time Trialin peluuta.

Lähde: Activision

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja