Crash Team Racing seuraava suuri päivitys odottaa perjantaina – uusia haasteita, hahmoja ja rata taas luvassa / Uutiset / pelaaja.fi

Crash Team Racing seuraava suuri päivitys odottaa perjantaina – uusia haasteita, hahmoja ja rata taas luvassa

2.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Crash Team Racing Nitro-Fueledissa kaahataan taas uuden sisällön merkeissä perjantaina 4. lokakuuta alkaen. Pelin uusi Spooky Grand Prix -kausi starttaa tuolloin ja se on tietysti syksyyn sopien kauhuteemainen.

Avattavina lisähahmoina Spooky Grand Prix tuo peliin Nina Cortexin, Dr. N. Brion ja Komodo Moen, joiden yhteydessä Nitro-Fuelediin saadaan tietysti myös uusia kosmeettisia esineitä sekä suoritettavia haasteita. Jopa kokonaan uudenlainen haastetyyppi nähdään osana päivitystä, sillä kauhuteemaan sopien eri ratojen varustelaatikoista voi löytää uuden kauden aikana pyydystettävissä olevia kummituksia.

Uutuusratana päivitykseen kuuluu Nina's Nightmare, johon on saatavilla väläyksiä uudella trailerilla.

Muutamia pelillisiä viilauksia on ujutettu samalla osaksi päivitystä. Vastaisuudessa pelissä käytettävissä olevat hahmot ja ajotyylit on erotettu toisistaan ja näin ollen esimerkiksi Crashilla voi pelata käyttäen nyt vaikkapa Dingodilen nopeutta. Kokonaan uusi driftauskeskeinen viides ajotyyli liitetään samalla osaksi peliä ja vanhat ajotyylit nimetään uusiksi seuraavanlaisesti:

  • Beginner -> Turn
  • Intermediate A -> Balanced
  • Intermediate B -> Acceleration
  • Advanced -> Speed

Kokonaan uusi Lost Cup liittyy osaksi myös pelin turnaustarjontaa koostueen Oxide Station-, Clockwork Wumpa-, Twilight Tour- ja Prehistoric Playground -radoista. Vastaisuudessa pelin verkkopuolella rajataan lisäksi Warp Orb- ja N. Trophy Clock -esineiden käyttöä kisojen alkupuolella, minkä lisäksi Wumpa Coin-valuuttaa voi nyt ansaita kaikissa pelitiloissa tuplamäärät päivän ensimmäisen puolen tunnin peliajan aikana.

Kuluvan vuoden aikana vastaavia sisältökausia on odotettavissa vielä pari kappaletta. Nämä kantavat nimeä Neon Circus Grand Prix ja Winter Festival Grand Prix.

Lähde: Activision Games Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Voi pojat, mikä päivitys tulossa. Viimeinkin Nina, Moe ja Brio saapuvat mukaan hahmokaartiin!

Ajotyylien vaihto on kyllä erinomainen uudistus. Viime Grand Prixissä olin pettynyt, kun Spyro oli Speed-luokan hahmo, jota en oikein hallitse.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Tästä pelistä meni lopullisesti maku kun mikromaksut tungettiin sisään jo muutenkin kyseenalaiseen kauppapaikkaan (todellinen syy paljastui). Mitä iloa sisällöstä on jos ei saa helposti hankittua haluamaansa ja yleisestikin sisällön avaamiseen vaaditaan aivan liikaa pelaamista. Harmittaa että ostin pelin täyteen hintaan heti julkaisussa, koska kuvittelin sen olevan avomielisempi uuden sisällön avaamisen suhteen.