Croteam yllätti räiskintäfanit – Serious Sam 2 päivittyi massiivisesti 15 vuotta julkaisunsa jälkeen / Uutiset / pelaaja.fi

Croteam yllätti räiskintäfanit – Serious Sam 2 päivittyi massiivisesti 15 vuotta julkaisunsa jälkeen

24.03.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
1
Serious Sam 2 päivitys

Croteam julkaisi yllättäen mittavan Serious Sam 2 -päivityksen juhlistaakseen pelisarjan 20-vuotista taivalta.

Itsenäisen kehittäjän ja pitkän linjan Serious Sam -fanin Nathan "DwK" Brownin kanssa yhteistyössä rakennettu päivitys muuttaa merkittävästi klassista Serious Sam 2 -kokemusta. Tavoitteena on ollut kohentaa pelin kaikkia osa-alueita erilaisten uusien ominaisuuksien ja parannusten avulla. 

Ilmainen yllätyspäivitys sisältää muun muassa 12 aiemmin julkaisematonta moninpelikarttaa ja uuden alkuperäisen suunnitteludokumentin mukaan mallinnetun BeamGun-aseen. Itse Samia on myös siunattu erilaisilla kyvyillä, jotka auttavat häntä juoksemaan, rakettihyppimään ja käyttelemään kahta asetta yhtä aikaa. Uusi korostusominaisuus helpottaa tavoitteiden, vihollisten sekä ei-pelattavien hahmojen havaitsemista. Lisäksi päivityksen mukana saapuu joukko sekalaisia korjauksia ja suorituskykyä nostavia parannuksia. 

Myös Serious Sam 2:n soundtrack on remasteroitu. Croteam kertoo sen saapuvan pian niin Steamiin kuin muillekin asiaankuuluville suoratoistoalustoille.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Ihmettelinkin aiemmin kun Serious Sam 2 ei saa minkäänlaista uudelleenjulkaisua, tuntuu kun Croteam teeskentelisi The Second Encounterin olevan kakkososa. Ja ei näköjään tätäkään päivitystä olisi tullut ilman fanin apua. Ihan hyvä kuitenkin että peli saa pientä päivitystä että pyörii nykyraudallakin hyvin ja veteraaneille lisää leikittävää.

Mutta ihan oikeasti Croteam, kun nämä Serious Sam-pelit menevät huonommiksi (SS3:BFE) ja huonommiksi (SS4), miksi ette uudelleenjulkaise peliä joka vielä oli oikeasti hyvä Gen8 ja Gen9 konsoleille? Tämän päivityksen jälkeen ajoitus ei voisi olla parempi.