Crysis 2 ja 3 räiskivät pian ehostettuina – Crysis Remastered Trilogy sai julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Crysis 2 ja 3 räiskivät pian ehostettuina – Crysis Remastered Trilogy sai julkaisupäivän

2.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Crysis Remastered Trilogy, crysis, Crysis 2, Crysis 3, crytek, fps

Sekä Crysis 2 että Crysis 3 ovat hiljalleen liittymässä osaksi remasterointikäsittelyn saaneiden pelien joukkoon. Sarjasta vastaava Crytek on vahvistanut, että niin Crysis 2 Remastered kuin Criyis 3 Remastered ilmestyvät saataville 15. lokakuuta.

Viime vuonna julkaistun Crysis Remasteredin tavoin uudet remasteroinnit viilaavat terävämpään kuosiin muutaman vuoden takaisten räiskintäteosten yksinpelikampanjat. Ehostetut versiot kustakin pelistä ovat ostettavissa kaikki erikseen 30 euron kappalehintaan, mutta yhtälailla ne voi napata 15. lokakuuta myöskin julkaistavana 50 euron Crysis Remastered Trilogy -pakettina.

Saataville Crysis 2 Remasteredista ja Crysis 3 Remasteredista saadaan sekä PS4-, Xbox One-, Switch- että Epic Games Storen kautta kaupiteltava pc-versio. Konsoliversiot toimivat taaksepäin yhteensopivuuden voimin toki myös PS5:llä ja Xbox Seriesillä, joilla tarjolla on mahdollisuus pelata pelejä valaistus-, hahmomalli- ja dynaamisen resoluution varassa toimivin suorituskykyparannuksin.

Kokoelma julkaistaan Xboxilla ja PlayStationillä digitaalisessa ja fyysisessä kuosissa. Switchillä pelit saavat kukin erikseen oman fyysisen versionsa.

Ohessa remasterointien vertailua konsoleilla pelien vanhoihin PS3- ja Xbox 360 -versioihin.

Lähde: Crytek

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja