Crysis 3 näyttää herkullisen hyvältä / Uutiset / pelaaja.fi

Crysis 3 näyttää herkullisen hyvältä

26.07.2012 // Kirjoittanut: Paavo Niskala
11

Electronic Arts ja Crytek esittelevät Crysis 3 -räiskintäpeliä erikoisella "interaktiivisella" trailerilla. Videon katsojat voivat valita, lähestytäänkö eteen tulevia haasteita huomaamattovasti vaiko pyssyt paukkuen.

Kokonaisuudessaan video kestää lähes 20 minuuttia ja tarjoilee maistiaisia siitä, miltä Crysis 3 näyttää ennen alfavaihetta.

Saksalaisstudion kehittämä Crysis 3 valmistunee ensi vuoden kevääksi.

Lähde: YouTube

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pohjalaanen kuva
Pohjalaanen

PC kuvaa.

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

Crysis 3 näyttää geneeriseltä räiskinnältä.

Käyttäjän Bjsinn kuva
Bjsinn

crysis 3 näytää grafikasta crysis 2

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Tämähän on vain Crysis 2.5 ?

Käyttäjän JuZZi kuva
JuZZi
Lainaus käyttäjältä Pohjalaanen

PC kuvaa.

Hyvä että ei ole sitä puolta unohdettu, ja tykitetään sillä grafiikalla. Se on yksi sarjan tavaramerkeistä. Toivotaan nyt vielä että gameplay toimii ja olisi edes hiukkasen nostettu tarinan tasoa.

Käyttäjän Pohjalaanen kuva
Pohjalaanen

Jep. Crysikset ovat aivotonta toimintaa ja hyvää viihdettä. Kyllä nämä kolme ilmestynyttä Crysista ovat imaisseet mukaansa, siinä missä jokin aivoton, mutta viihdyttävä elokuvakin. Tarina ei ole kummoinen, mutta menee helposti alas. Tätä odottelen, mutta en kiirreellä.

Grafiikat on Crysiksen juttu ja vieläkin vuoden 2007 Crysis hakkaa grafiikoillansa pelejä mennen tullen. Taitaa BF3 ainakin olla samaa tasoa, ellei parempikin.

Käyttäjän inferior66 kuva
inferior66

itselleni tuli crysis sarja ihan uutena kun osa 2 julkistettiin..älkää tuomitko,eli ekasta osasta ei hajuakaan millanen se on,mutta kakkosta en jaksanut edes loppuun pelata,paljon oli samaa toistoa ja samoin pelkään kolmos osasta. t.noob player-85

Käyttäjän janne10 kuva
janne10

No mitä pelin jatko osa tarvii jos siinä on uudet ympäristöt tutkittavana. Erilainen tarina. Uusia aseita. Uusia ominaisuuksia ja vähän parannettu moninpeli niin mitä se vielä tarvitsee. Minusta crysis 3 on edelleen juuri se meidän mahtava crysis mutta siinä on kumminkin niin paljon uutta tutkittavaa ja asioita jonka takia sekin tulee ole loistava crysis. Koska minusta crysis on tosi mahtava pelisarjana juuri sen takia koska jokainen crysis on loistava niin jokaisessa on hyvät ja huonot puolensa jonka takia jokaista osaa pelaa mielellään. Sama asia on motorstormeissa.unchartedissa ja resitancessa. Mutta näin ei ole esim batmanissä koska arkeamme city on niin paljon erilainen ja parempi että asylumia ei kiinnosta pätkääkään pelata. Minun mielestä asia on näin mutta saa kommentoida ilman muuta

Käyttäjän vbg67 kuva
vbg67

Tulee olemaan vuoden 2013 parhaimpia pelejä.

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man
Lainaus käyttäjältä vbg67

Tulee olemaan vuoden 2013 parhaimpia pelejä.

Joo ei. Miks aina new york + putkimaisia tylsiä itseään toistavia kenttiä. Crysis 1 sai edes seikkailla ympäri ämpäri + näyttää edelleen paremmalta ja omaa paremmat fysiikat mitä nää konsoli crysikset.

Nostoja