Crysis-kehittäjän Warface-ilmaispelillä vahva vauhti jo ennen laajempaa julkaisua / Uutiset / pelaaja.fi

Crysis-kehittäjän Warface-ilmaispelillä vahva vauhti jo ennen laajempaa julkaisua

25.11.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Crysis-sarjasta tunnetun Crytekin moninpeliräiskintä Warface on aloittanut elämänsä vahvasti. Saksalaisyhtiö vahvistaa, että jo Venäjällä tänä vuonna julkaistu pc-peli on kerännyt kyseisessä maassa kasaan nyt yli viisi miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa.

Itärajan takana peli on ehtinyt samalla myös saamaan Runet Award -nimisen palkinnon pelaajien äänestettyä teoksen parhaaksi verkkopeliksi. Vuonna 2004 ensimmäistä kertaa jaetuilla palkinnoilla pyritään antamaan tunnustusta organisaatioille ja verkkosivuille, jotka tukevat internetin venäjänkielistä osaa.

Warface on tarkoitus julkaista vielä lähitulevaisuudessa myös Pohjois-Amerikassa ja muualla Euroopassa. Peli on pelattavissa ilmaiseksi, mistä huolimatta Crytek vakuuttaa luoneensa sen suurilla tuotantoarvoilla.

Warfacen testaajaksi voi ilmoittautua pelin kotisivuilla.

Linkki Warface-traileriin

Lähde: Crytek

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Kivan näköinen peli! Jos oma PC pyörittäisi, niin varmaankin kokeilisin.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Noh toivottavasti Crytekin tuotantoarvot eivät todellakaan kärsi, vaikka ovat sanoneet että siirtyvät kokonaan tekemään free2play-pelejä....Toivottavasti myös Crysis vielä jatkuisi seuraavalla konsolisukupolvella, vaikka toki Crytek pystyisi täysin uudella pelisarjallakin näyttämään teknistä osaamistaan...mutta Crysis 2 ja 3 ovat nimenomaan "kärsineet" 360:n ja PS3:n vanhentuneesta raudasta....näyttäviä pelejä ne toki ovat, mutta eivät samalla tavalla leuat loksauttavan komeita kuin Far Cry ja ensimmäinen Crysis aikanaan.

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man

Sosiaalinen fps ?

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Itellä pyörii videoki just ja just 240p :/

Nostoja