Crysis-miehityksen nätti ilmaisräiskintä pc:n ohella Xboxille / Uutiset / pelaaja.fi

Crysis-miehityksen nätti ilmaisräiskintä pc:n ohella Xboxille

29.08.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Vakavuutta uhkuen nimetty ilmaisräiskintä Warface on matkalla Xbox 360:lle. Alkujaan vain pc:lle suuntaamassa ollut tuotos nähdään Microsoftin nykyisellä konsolilla ensi vuoden puolella.

Sekä yhteistyöpelattavaa että kilpailullista toimintaa tarjoava peli on Crysis-sarjasta tutun Crytekin käsialaa. Ilmaispelaamisesta viime aikoina vahvasti kiinnostunut kehittäjä on lupaillut päivittävänsä peliään taajaan niin päivittäisillä tehtävillä kuin myös tuoreilla kartoilla, aseistuksella ja muulla mukavalla.

Xboxilla pelin ilmaismalli näkyy siinä, ettei itse pelistä tarvitse maksaa varsinaisesti mitään. Microsoftin tutun vaatimuksen mukaan Warfacen pelaamisesta on kuitenkin turha haaveilla ilman Xbox Liven kultatiliä.

Parhaillaan pc:llä Warface hakee beetatestaajia. Sellaiseksi voi ilmoittautua pelin kotisivuilla.

Lähde: Warface.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Saa nähdä kerkeääkö pelaamaan tätäkin, mutta todellakin kelpaa!

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Komppaan. Kyllä laadukas ilmanen kelpaa, vaikkei se mikää bäfä olis.

Käyttäjän Thug kuva
Thug

Höh, onpas hieno DX11 API traileri, vaikka todellisuudessa peli moottori on vanhalla DX9:llä. Valitettavasti Crytek on täysin väärällä polulla tämän F2P kanssa. Sen polun nimi on ”raha imuri” ja se alkaa siitä, kun pelin moottoria on kehitetty siten, että se pyörisi jopa läppärillä. Tämä kaikki ainoastaan sen takia, että peli toisi enemmän taloudellisia mahiksia, jotka muodostuvat pay2win varusteista ja aseista. PC:n puolella CBT on alkanut jo neljättä kertaa kuluvan vuoden toukokuusta lähtien, eikä suuria muutoksia ollut valitettavasti nähtävissä, koska alkuperäinen julkaisija (Trion) on dumapannut Crytekin heidän bugisen Gface pluginin takia ja nyt kuluvan CBT:n aikana Crytek on ryhtynyt itse julkaisemaan Crytek – Kiovan konttorin kehittämää peliä. Vaikkei mitään mustavalkoisella kirjoitettua uutista tästäkään ei ole valitettavasti olemassa, sillä kumpikaan osapuoli ei suostunut kommentoimaan miksi heidän yhteistyö on loppunut. Lisäksi pelissä on valitettavan paljon xiitteja, joka on johtanut siihen, että HC-pelaajat (WF-RUS versiossa) ovat dumpanneet pelin jo parissa kuukaudessa, sillä Crytek (Kiovan toimisto) ei ole pystynyt vieläkään kehittämään toimivaa turvallisuus menetelmää xiitteja vastaan. Tämän kaiken mukavan sotkun kattaa alue-esto jonka myötä Venäläinen julkaisija (mail.ru) on kahminut oman aluelukituksen alle Baltian maat (EST,LT,LV) ja heidän painostuksen alla Crytek on joutunut blokkaamaan kyseisten maiden käyttäjät pelin Eurooppalaisesta versiosta. Crytek tietää toimineensa Euroopan netti-lakeja vastaan, sillä heidän omat CBT:n käyttäjät ovat siitä heille huomauttaneet. Crysis, joka oli kylläkin graafista ”taidetta”, mutta tästä Crytek on tehnyt kyllä ihan täyden FACEPALM version.
En laittais senttiäkään tuohon bugisen imuriin niin kauan kun Crytek on täysin väärällä asenteella tämän pelin kanssa. Kyllä pelin idea on totaalisen mainio ja vetää mukanaan … mut ….

Käyttäjän VillNess kuva
VillNess

Luulin, et tää ois tulossa PS4:lle... Taisin sekottaa sen Warframe:in kaa sitten.

PS. That's a long comment ^ :o :P

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Jipii, moninpelattava grafiikkademo, joka tarjoaa lisää sitä samaa, eli moninpelisotilasräiskintää! Ja vielä modernin "ilmaisena"! Tämä kyllä vaikuttaa niin geneeriseltä sonnalta kuin mahdollista, edes grafiikka ei vakuuttanut. Niin, onhan siinä miljoonia polygoneja ja pikseleitä, erikoistehosteita unohtamatta, mutta missä on persoonallisuus? Pelattavuudesta en osaa vielä mitään sanoa, mutta yhtä haukotuttavan persoonattomalle näyttää.

Pelistudiot, tässä teille vinkki: jos kerran haluatte suoltaa sitä samaa uudestaan ja uudestaan, ahtakaa tuotoksiinne edes pari omaa ideaa ja persoonallisuutta, ei se niin vaikeaa ole!

Nostoja