Crysis palasi julkisuuteen / Uutiset / pelaaja.fi

Crysis palasi julkisuuteen

13.11.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
19

Electronic Artsin Crysisista ei ole kuulunut vähään aikaan mitään. Yhtiö nosti pelin kuitenkin jälleen esiin julkaisemalla siitä kolme uutta kuvaa. Peliä odotetaan Eurooppaan alkuvuodeksi 2007.

sotilas.jpg

ilmakuva.jpg taistelu.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Crytek osaa.

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

Erittäin hienolta näyttää, ja tulee kyseinen peli tähänkin huusholliin kunhan se julkaistaan. vähän petyin tosin kun pelin piti olla esillä Digiexpo messuilla mutta ei sitten ollutkaan. mut mitäpä siitä... pääsee sitten pelaamaan joskus kun pääsee :)

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

"jee… taas yksi räiskintäpeli lisää.. ja vielä EA:lta. ”Odotukseni” ovat ”korkealla”…" EA ei kehitä tätä peliä, se vain julkaisee tämän pelin.

Käyttäjän Ryynix kuva
Ryynix

Aluksi katoin noista kuvista, että peli on suht komea, mutta kun katoin isomman resoluution versiot samoista kuvista niin peli on täynnä (huomattavaa) sahalaitaa.

Onhan peli hieno, kun vertaa edelliseen sukupolveen, mutta ei mitään ihmeellistä verrattuna muihin tuleviin (PC, Xbox360, PS3) peleihin ainakaan näiden kuvien perusteella.

Käyttäjän DNEpasiip kuva
DNEpasiip

Näillä kuvilla ei oikein hypetetä tätä peliä :/

Käyttäjän Rider kuva
Rider

Tällasta ei viä okka..

Käyttäjän Joel-san kuva
Joel-san

"Electronic Artsin Crysisista ei ole kuulunut vähään aikaan mitään."

Se on Crytekin Crysis. EA ei omista Crysisia eikä Crytekiä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Teknisesti todella vakuuttavan näköinen, MUTTA taitaa muiltaosin olla pelkästään samanlainen teknologiademo kuin far cry.

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

"himopelaaja sanoi:

milläköhän meinasit pelata.? onko niin tykkikone että pyörii. Mä en ainakaan ala konetta päivitteleen yhden pelin takia."

Sinäkun et ole minä, ja sanoinko että mä aion päivittää koneen _yhden_ pelin takia, eiköhän se oo muutenkin vähän sellanen juttu et koneen päivitystä ajatellaan pitkällä tähtäimellä eikä yhden pelin takia. haloo?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Onhan peli hieno, kun vertaa edelliseen sukupolveen, mutta ei mitään ihmeellistä verrattuna muihin tuleviin (PC, Xbox360, PS3) peleihin ainakaan näiden kuvien perusteella. "

Hahah. Et ookkaan tainu nähä videoita Crysis:stä
http://www.crysis-hq.com/
Downloads --> Videos --> HDTV/HQ --> vaikkapa tuo toisiksi ylinvideo :)