Crysis PlayStation 3:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Crysis PlayStation 3:lle

4.03.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
78

PSW -lehti paljastaa, että pc:llä viime vuonna julkaistu Crysis on tulossa PlayStation 3:lle. Asiasta on lentänyt huhuja ja kehittäjä Crytek on usein ilmaissut kiinnostuksensa konsoleihin, mutta asiaa ei ole vielä virallisesti vahvistettu.

PSW:n mukaan PS3:n Crysis sisältää huomattavan määrän extra-sisältöä alkuperäiseen peliin verrattuna. Lehti kertoo Crytekin kehittävän samaan aikaan Crysis 2:ta pc:lle, jonka sisältöä sisällytetään myös PS3:n Crysikseen. Sonyn konsolille julkaistaan siis jonkinnäköinen Crysis 1.5.

Lehden tietojen mukaan PlayStation 3:n Crysis ilmestyy vielä tämän vuoden puolella. Crytek tai EA ei ole vielä virallisesti vahvistanut tietojen paikkaansa pitävyyttä.

Lähde: GameTrailers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Alkuperäinen artikkeli meni näin:

""First up, we have Crysis. Now it's no secret that Crysis is coming to PS3 this year. The excitable, hard-worked coders over at Crytek have said as much in many interviews - they've even produced a new, multi-platform engine in readiness - but the real juice here is that it won't be a straight conversion of the PC game. We understand PS3 Crysis will be an almost 50% new game, with many of the original games staff taken off PC Crysis months before release to begin to work on Crysis 2 and a port to PS3 that will include aspects of the sequel - but a new structure, environments, weapons and enemies will feature on PS3. This should be one of the year's biggest console shooters."

Eli miten tuon nyt sitten lukee? Todennäköisesti kyseessä on Far Cry Instinctsin kaltainen tapaus. Graafikkamoottori ja ympäristö on lainattu kyllä alkuperäisestä, mutta mitään muuta pelistä ei olekaan jäljellä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eikö sen luvattu tulevan boxillekkin? Harmi jos ei tuu...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ja vielä sen verran että kyseessä on huhu PSW:n mukaan.

Käyttäjän VRSV kuva
VRSV

WOW, jo tämän vuoden puolella!? Kylläpäs on ripeää toimintaa. Toivottavasti käänös ei ole puolivillainen porttaus, tuskinpa sentään.

Täytyy tämä kyllä hankkia, koska PC :llä jäi Crysis kokematta tämän meikäläisen nuhapumpun takia. :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Joo kyllähän Crytek on varmistanut että se tulee molemmille konsoleille.

Käyttäjän petrijuh kuva
petrijuh

Ja taas alkoi sitten järjetön hypetys projektin ympärillä ;) .Toivottavasti keskittyvät tekemään sitä peliä enemmän kuin hypettämiseen .
Nyt ei ainakaan pitäisi olla puutetta pelin ostajista , kun ei laitteistoakaan tarvitse erikseen päivitellä itse pelille.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Senhän luvattiin olevan esillä jollain messuilla!
Sekä PS3.lle ja XO360.lle!

Eikös tuo PSW lehti ole pleikka lehti?
Eli siinä ei mainita mitään muiden koneiden tekemisistä!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Joo kyllähän Crytek on varmistanut että se tulee molemmille konsoleille."
"Senhän luvattiin olevan esillä jollain messuilla!
Sekä PS3.lle ja XO360.lle!"

Noh väännetään nyt rautalangasta kun kaikki eivät nähtävästi ole asiasta perillä:

a) Crytek ei ole missään vaiheessa puhunut konsoliverioiden tulemisesta (ainostaan niiden mahdollisuudesta)

b) Crytek ei myöskään ole ilmoittanut mille konsoleille mahdollinen käännös tulisi. Sen sijaan Cryengine (Crysisksen pelimoottori) kääntyy molemmille konsoleille ja siis vain sitä ollaan esitelty julkisesti messuilla - ei Crysista...

c) Mitä tulee nohin mahdollisiin alustoihin niin aiempien huhujen (ja myös tämänkertaisen) mukaan peli olisi tulossa vain ps3-yksinoikeutena... Tämä siis on vain spekulaatiota, mutta kehitysaikatauluun suhteutettuna on tietysti melko realistista että oltaisiin keskitytty vain yhteen alustaan (Hazen, Bioshocin tyyppisesti) ja myöhemmin peli voitaisiin kääntää myös toiselle konsolille...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Joo kyllähän Crytek on varmistanut että se tulee molemmille konsoleille."

Hmm... pistätkö jotain linkkiä :)

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Juu, siis Crytek esitteli CryEngine 2:n toimivuutta konsoleilla. Ei se vielä mitään tarkoita, vaikka saattaa jotain vihjatakin.