Crysis Remastered kokee yllätyslykkäyksen – "intohimonne Crysis-sarjaa kohtaan ansaitsee kiistatta korkealuokkaisen pelin" / Uutiset / pelaaja.fi

Crysis Remastered kokee yllätyslykkäyksen – "intohimonne Crysis-sarjaa kohtaan ansaitsee kiistatta korkealuokkaisen pelin"

1.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Crysis Remastered, Crysis, Crytek, lykkäys, fps,

Saksalaispelitalo Crytek on lykännyt yllättäen Crysis Remasteredin julkaisua. Pelin virallisen 23. heinäkuuta tapahtuvan julkaisupäivän piti vahvistua tänään illalla uudella trailerilla, mutta nyt sekä se että trailerin julkistus on siirretty hamaan tulevaisuuteen.

Lykkäys perustuu tiistaina julkisuuteen vuotaneen trailerin saamaan kädenlämpöiseen vastaanottoon.

– Intohimonne Crysis-sarjaa kohtaan ansaitsee kiistatta korkealuokkaisen pelin ja olemme omistautuneet tarjoamaan juuri sitä. Varmistaaksemme, että täytämme tämän sitoutumisen tason, täytyy meidän lykätä julkaisua kaikilla alustoilla ja trailerin julkistusta muutamalla viikolla, Crytek kertoo julkaisemassaan tiedotteessa.

Crytekin mukaan kehittäjät ovat nähneet kaikki vuotaneesta trailerista ilmenneet reaktiot ja lupaa, etteivät ne ole menossa kuuroille korville. Monien haluttujen ominaisuuksien kerrotaan olevan kyllä jo osa pakettia, mutta hiominen jatkuu ylimääräisen kehitysajan myötä.

Crysis Remastered on kehitteillä pc:lle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Switchille.

Lähde: Crysis (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

No siis eihän se ollut mikään remasterointi vaan uudemmalle moottoripohjalle portattu Crysis 1 assetteineen kaikkineen.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Oho, no kerrankin oikea asenne! Tosin täytyy sanoe että epäilen vahvasti mitä muutaman viikon lisäajallle ehditään tehdä (Warcraft III: Reforgea kuukauden lykkäys ei paljon auttanut) Tuo tosin osoittaa jo sen ettei "vuodettu" traileri ollut jonkun fanin tekemä feikki-traileri kuten jotkut jo spekuloivat. Sanon edelleen että Crysis ansaitsee/tarvitsisi selkeän graafisen remasteroinnin esim Halo Annversarien tai CoD MW-remasterien tapaan, eli hahmomallit, ja koko pelin ulkoasu vastaamaan täysin uusinta CryEnginea. Näitä puolivillaisia remasterointeja on nähty jo ihan tarpeeksi ja ne laadukkaimmat ovat toisaalta näyttäneet kuinka homma kuuluu hoitaa.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus Oskulock

No siis eihän se ollut mikään remasterointi vaan uudemmalle moottoripohjalle portattu Crysis 1 assetteineen kaikkineen.

Samaa itsekkin katsoin, siis samanlainen puolivillainen esitys kuin Half-Life Source aikoinaan, mistä Halffiksen fanit sitten saivatkin idean tehdä peli kokonaan uusiksi Source-moottorilla.