Crysis Remastered ottaa pian varaslähdön Switchillä – tässä teknologiatraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Crysis Remastered ottaa pian varaslähdön Switchillä – tässä teknologiatraileri

19.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Crysis Remastered, crysis, crytek, Switch, teknologia, fps

Crysis Remasteredia saadaan odotella hieman aiottua pidempään pääosalla eri alustoista, mutta Switchillä räiskimään lähdetään suunnitellusti yhä ensi viikolla 23. heinäkuuta. Crytek onkin valmistautunut näin viikonloppuna tulevaan esittelemällä, mitä peliltä sopii odottaa teknisesti Nintendon alustalla.

Noin yleisesti traileri huomauttaa, että Crysis Remastered on Switchillä 30 ruutua sekunnissa ja 720p-resoluutiolla pyörivä kokemus. Varsinaisesti ominaisuuksista esille nousevat ennen kaikkea pelin erilaiset valaistustekniikat ja ympäristön kepeät tuhoutumismahdollisuudet.

Tiedossa ei toistaiseksi ole, milloin Crysis Remastered saadaan myös pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Myös kyseisille alustoille sitä kaavailtiin aluksi heinäkuulle, mutta remasteroinnin julkistustrailerin saama heikko vastaanotto ajoi Crytekin lykkäämään julkaisua "muutamalla viikolla".

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zetger kuva
zetger

Tämähän näyttää yllättävän hyvältä ainakin omaan silmään. Ei sillä että alkuperäinenkään crysis olisi huonolta näyttänyt. Jos frameratet ei hirveesti dippaile voi jopa lähteä ostoon!

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Näyttää paljon paremmalta, kuin PS3-versio. Yllättävän paljon voidaan saada aikaan Switchilläkin. Kun PS3-versio oli aikalailla low-asetuksilla ja jotain mediumiakin, niin tämä on high.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Turhapa Switch versiota on lykätä, koska tämän paremmaksi sitä ei varmana tulla saamaan. Ihan hyvännäköistä jälkeä.