Electronic Arts sekä Crytek ovat varmistaneet Crysis 3:n olevan kehitteillä. Peli nähdään ensi vuonna sekä PlayStation 3:lla, Xbox 360:llä että pc:llä.

Crysis 3 on jännittävä yhdistelmä hiekkalaatikkopelaamista, kehittyneitä taisteluita ja sekä huipputeknisiä ihmis- ja alien-aseita, joita räiskintäpelifanit tulevat rakastamaan, Crytekin toimitusjohtaja Cevat Yerli hehkuttaa.

Pelisarjan tuoreimmassa osassa pelaaja heitetään vuonna 2047 elävän Prophet-nimisen hahmon rooliin. Tapahtumapaikkana toimii muusta maailmasta eristetty New York, joka on muuttunut hyvin paljolti sademetsää muistuttavaksi ilmestykseksi. Kaupunki jakautuu seitsemään alueeseen, jotka yleisesti kulkevat pelissä nimellä Seven Wonders (Seitsemän ihmettä).

Julkistuksen yhteydessä EA sekä Crytek kertoivat tuovansa pelistä kauppoihin myös niin sanotun Hunter Edition -version. Erikoisversio tarjoaa aikaisen pääsyn muutamaan pelin moninpelissä käytettävään varusteeseen, kuten uuteen jousipyssyyn. Vastaavia etuja on määrä antaa myös ennakkotilaajille.

Lisää luettavaa