CS kohtaa elävät kuolleet? Counter-Strike Nexon: Zombies Steamiin syksyllä / Uutiset / pelaaja.fi

CS kohtaa elävät kuolleet? Counter-Strike Nexon: Zombies Steamiin syksyllä

7.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Ilmaispeleihin erikoistunut pelijulkaisija Nexon on tuomassa Steamiin syksyllä uuden Counter-Strike-pelin. Yhteistyössä Valven kanssa yhtiö on valmistelemassa paraikaa kokemusta nimeltä Counter-Strike Nexon: Zombies.

Ilmaiseksi pelattava Nexon Zombies on nimensä mukaisesti tuomassa eläviä kuolleita Counter-Striken universumiin. Tämän pitäisi näkyä pelissä varsinkin uusien pelitilojen, vihollisten ja haasteiden muodossa, vaikka ilmeisesti jotain tuttuakin on mukana panttivanki- ja pomminpurkutilojenkin muodossa.

Counter-Strike Nexon: Zombies on jännittävä ja helposti pelattava peli, joka kurouttautuu kaikkien pelaajien puoleen. Sekä uudet että vanhat FPS-pelaajat tulevat yllättymään sen tarjoamaan uudenlaiseen toimintaan, Nexon Europen toimitusjohtaja Kenny Chang kertoilee.

Aiemin Nexon on työskennellyt Counter-Strike-sarjan parissa länsimaita karttaneen Counter-Strike Onlinen parissa.

Lähde: Nexon Europe (Develop)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän TheRajaskel kuva
TheRajaskel

Left 4 Dead 3?
Normaalisti valittaisin tässä kohtaa siitä, miten "niitä zombeja pitää aina tunkea joka paikkaan", mutta nyt tuokin lause alkaa maistumaan puulta. Tai mädäntyneeltä lihalta, teemaan sopivammin ilmaisten.

Käyttäjän CM761 kuva
CM761

Veti kyllä aika sanattomaksi. Niitä zombeja on jo muutenkin joka hemmetin pelissä vähintään DLC:nä mutta kenen neronleimaus oli lisätä niitä Counter-Strikeen? Onko tämä nyt enemmän L4D3 vai CS:n BOT practice eri skineillä?

Kyllähän sitä periaatteessa ilmainen CS kelpaa mutta saa nähdä tuleeko tästä mitään. Ainakin Valven hyväksyntä on hyvä merkki.

Käyttäjän Virttis kuva
Virttis

Counterstrikessa on ollut jo vaikka kuinka kauan mahdollista pelata zombeja vastaan, niin että botit ovat zombeja tai sitten ihmiset.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

En ole koskaan pitänyt epäkuolleista (paitsi FFVI:n kummitusjunasta, jonka pystyi tappamaan Phoenix Downilla), enkä omista yhtään zombintappopeliä, mutta silti olen lopen kyllästynyt zombeihin. Toisaalta, zombien tekoäly on helppo ohjelmoida, kun sitä ei oikeastaan edes tarvitse!

Käyttäjän Rez115 kuva
Rez115

Killing Floor 2 sai haastajan, saa nähdä vaikuttaako Ilmaispeli sen myyntilukuihin.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Aivokuolleet taas itkemässä aivokuolleista. Yllätys yllätys!

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

Kyl tänne uppo kuhan tyyli on kohallaan...

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa
Lainaus käyttäjältä Rez115

Killing Floor 2 sai haastajan, saa nähdä vaikuttaako Ilmaispeli sen myyntilukuihin.

Epäilen, sen verta erilaisia pelejä kuitenkin ovat ja Nexonin maineen ja muut pelit tuntien tässä pitää varautua pahimpaan.

Käyttäjän Porvari kuva
Porvari

Jos tässä ei käy perus nexonin viritelmä lisensointien suhteen ( nexon usa saa pelin länteen ensin -> Ip blockaa euroopan ja nexon EU saa pelin sitten parin vuoden jälkeen jolloin se ei enää ketään kiinnosta) niin varautukaa avaamaan lompakkonne, koska muuten tuskin tulette pelissä pärjäämään