Kuohunta Counter-Strike: Global Offensiven ympärillä jatkuu edelleen uhkapeliskandaalin merkeissä.
 
Kohu Valven suositun verkkoräiskintäpelin tiimoilta on kasvanut voimakkaasti kesän aikana. Studio haastettiin kesäkuussa oikeuteen CS:GOn ympärille rakennettujen uhkapelisivustojen vuoksi. Vaikka Valve ei varsinaisesti pyöritä uhkapelisivustoja, katsoivat kantajat studion mahdollistaneen ja tukeneen kolmansien osapuolten rakentamia CS:GO -uhkapelipalveluita sallimalla ihmisten linkittää Steam-tilinsä sivustojen käyttöön.
 
Skandaalin uusin käänne tapahtui tällä viikolla, kun kaksi tunnettua YouTube-hahmoa jäi kiinni omistamansa uhkapelisivuston mainostamisesta kanavillaan. Trevor ”Tmartn” Martin ja Thomas ”Syndicate” Cassell eivät kertoneet avoimesti kytköksistään, vaan antoivat ymmärtää päätyneensä sivustolle kuin sattuman kaupalla.
 
Nyt Martin ja Cassell on nimetty vastaajiksi Valvea vastaan nostetussa kanteessa. Martin ehti paljastumisensa jälkeen julkaista anteeksipyyntövideon omalla YouTube-kanavallaan, mutta mahdollisesti raskauttava video on jo ehditty poistaa YouTubesta. Polygon-julkaisun mukaan jatkokommenttipyyntöihin vastattiin vain Martinin yhtiön lakimiehen toimesta, joka totesi ettei asiaa kommentoida julkisesti oikeuden ulkopuolella.
 
Lähde: PolygonEurogamer

Lisää luettavaa