Cupheadin julkaisupäivä, uusi Ori-seikkailu ja muuta! Tässä Microsoftin E3-tilaisuuden pienempiä julkistuksia / Uutiset / pelaaja.fi

Cupheadin julkaisupäivä, uusi Ori-seikkailu ja muuta! Tässä Microsoftin E3-tilaisuuden pienempiä julkistuksia

12.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Microsoftin E3-lehdistötilaisuudessa piisasi taas suurien nimien johdolla tehtyjä paljastuksia, mutta pienemmätkin paljastukset saivat myös osansa valokeilasta.

Vihdoin ja viimein julkisuuteen on nyt esimerkiksi saatu, että komea 2D-toimintapeli Cuphead julkaistaan pc:lle ja Xbox Onelle 29. syyskuuta. Julkaisupäivän lehdistötilaisuudessa sai myös Gone Homen tehneen Fullbrightin uusin peli Tacoma, jota voidaan odottaa pc:lle ja Xbox Onelle elokuun 2. päiväksi.

Lehdistötilaisuudessa julkistuksensa sai myös Ori and the Blind Forestin jatko-osa Ori and the Will of the Wisps ja The Darwin Project, joista voi katsastaa alta debyyttitrailerin. 3D-tasoloikka Super Lucky's Tale vahvistettiin sekin marraskuun 7. päiväksi Xbox Onelle ja Windows 10:lle. Pc:ltä tutun Black Desert -verkkoroolipelin kerrottiin myös saapuvan vielä Xbox Onelle.

Joukko jo aiemmin julkistettuja pelejä saivat Microsoftin E3-tilaisuuden yhteydessä myös trailerit. Nämä olivat State of Decay 2, Ashen, The Last Night, The Artful Escape ja Deep Rock Galactic. Xbox Onen lisäksi monet tuotoksista saapuvat myös tavalla jos toisella ainakin pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

No niin, Cupheadille viimein julkaisupäivä! Kenties kiinnostavin uutinen omalla kohdallani Microsoftin tilaisuudesta. Myös uusi Ori kiinnostaa, edellinen oli kyllä positiivinen ylläri.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Meikälle taas iskee eniten nämä pikkupelit! Orin jatko-osa näistä siellä kärkipäässä, erityisesti kun Onen yksi ostosyistä oli ensimmäinen Ori. Muutenkin näissä oli todella hienon näköisiä teoksia vaikka kuinka monta!

Ashen näyttää mukavalta ja on ilmeisesti jotain Souls-menoa moninpelinä? Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta! Super Lucky's Tale iskee niin täysillä sekä graafisen tyylinsä että tasohyppimisensä osalta! Artful Escape on siistin näköinen mutta mitä ihmettä tuossa tehdään? Soitetaan kitaraa? The Last Night on MAHTAVAN näköinen mutta tästäkin vähän itse pelikuvaa soisi näkevän.

Deep Rock Galactic näyttäisi olevan fps-kuvakulman Helldivers. Voipi olla ihan hauskaa moninpeliä.

Kokoelmatrailerilta hyppäsi eniten silmiin Riverbond ja Shift, siis noista joista ei tässä uutisessa ole omaa traileriaan. Muitakin mielenkiintoisia teoksia siellä vilahteli.

Mikäli tässä on siis pelejä, jotka on (konsoli)yksinoikeuksia, niin hyvästihän MS antoi syitä käynnistää One tulevaisuudessakin! En minä näiden vuoksi One X:ää tarvitse mutta todella loistavaa että on näin monipuolista ja erityisesti HIENON näköisiä teoksia tulossa!

Nostoja