Cyberpunk 2077 ei ole ensi vuoden ainut tie kyberpunkin pariin – tällainen on rooliseikkailu Gamedec / Uutiset / pelaaja.fi

Cyberpunk 2077 ei ole ensi vuoden ainut tie kyberpunkin pariin – tällainen on rooliseikkailu Gamedec

11.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Kyberpunkilla piisaa annettavaa ensi vuonna. CD Projektin Cyberpunk 2077:ää odotetaan tietysti kuumeisesti, mutta yhtälailla Puolan suunnalta on julkistettu tällä viikolla lisäksi Gamedec.

Ainakin Windows-koneille näin alkuun suuntaava Gamedec on seikkailu- ja tutkiskeluvetoinen roolipeli, jossa ratkotaan virtuaalisia rikollisia tulevaisuuden yksityisetsivän roolissa. Selvittämään päästään siis esimerkiksi peliklaanimurhien ja digitaalisen ihmiskaupan kaltaisia asioita, minkä yhteydessä pelimaailman kerrotaan elävän ja mukautuvan pelaajan päätöksien mukaan.

Mitä ilmeisemmin suoraviivaista toimintaa Gamedecilta ei kannata juuri odottaa, vaan tarjolla on enemmän päättelyn, juonittelun ja keskusteluvetoisten taistelujen harrastamista. Vaikutteita on otettu paljon pöytäroolipeleistä, joissa erilaisia tapahtumia ja hahmonkehitystä voi lähestyä monesta kulmasta.

Gamedecin kehitys tapahtuu noin 70 hengestä koostuvan Anshar Studiosin sisuksissa. Sen aiempiin luomuksiin lukeutuvat muun muassa virtuaalitodellisuuspelit Telefrag VR ja Detached.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.