Cyberpunk 2077 etenee konseptitasolta vihdoin käytännön kehitysvaiheisiin / Uutiset / pelaaja.fi

Cyberpunk 2077 etenee konseptitasolta vihdoin käytännön kehitysvaiheisiin

25.04.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
6
Cyberpunk 2077 etenee konseptitasolta vihdoin käytännön kehitysvaiheisiin

CD Projekt REDin kauan varrotun Cyberpunk 2077:n kehitys etenee.

Projektin parissa työskentelevä taiteilija Jose Teixeira paljasti iDigitalTimes-sivustolle vastikään antamassaan haastattelussa pelin siirtyvän pikkuhiljaa käytännön kehitysvaiheisiin. Teixeiran mukaan peliä tullaan kehittämään samoilla työkaluilla kuin studion edellistä hittiä, The Witcher 3: Wild Huntia, ja kehittäjäpoppoo valmisteleekin arsenaaliaan parhaillaan uuteen savottaan.

– Ohjelmoijamme käyvät tällä hetkellä läpi The Witcher 3:sta saatua palautetta. Niin kliseiseltä kuin tämä kuulostaakin, opimme siitä valtavasti. Ohjelmistomme tulee muuttumaan dramaattisesti, mies kertoi julkaisulle.

Sisäisen skarppaamisen ohella CD Projekt RED etsii tällä hetkellä aktiivisesti uusia jäseniä hyvin monipuolisiin työtehtäviin. Studiolla on parhaillaan tarjolla lähemmäs 80 työpaikkaa, joista mielenkiintoisimpiin lukeutuu muun muassa moninpelisuunnittelijan pesti. Vaikka työpaikkailmoitus ei välttämättä liity Cyberpunk-projektiin suoranaisesti, kielii se joka tapauksessa uudenlaisista kuvioista studion sisällä.

CD Projekt REDin mukaan Cyberpunk 2077 ilmestyy aikaisintaan ensi vuonna.

Lähde: iDigitalTimes, CD Projekt RED

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Upeeta mahtavaa! Toivottavasti edes jollain konsolilla nähtäisiin se surullisen kuuluisa 60 fps versio. Witcher 3 oli viimeinen peli tältä puljulta mitä ostin pc:lle, koska se oli konsolimaistettu jokaisella osa-alueella. Toivonkin, että ne "Neon" extra resurssit käytettäisiin pelattavuuden parantamiseen, eli ruudunpäivitysnopeuden nostamiseen eikä silmäkarkkeihin tai isompiin resoluutioihin. Tämä käyttäytyminen määrittelee hyvin paljon, että ostanko päivitetyn konsolin vai en.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Hyvin korkealla odotuslistalla ja kylläpäs komeilee uutisessa cool to the max -kuva. Kaikki pelistä tähän asti näytetty materiaali edustaa sellaista tyyliä, joka pudottaa leuan lattiaan ja saa silmät kiilumaan.

Käyttäjän Tupexi kuva
Tupexi

Kappas, Snaketus parkumassa konsoleista. On varmaan maanantai.

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors
Lainaus käyttäjältä snaketus

Tämä käyttäytyminen määrittelee hyvin paljon, että ostanko päivitetyn konsolin vai en.

Kävi miten kävi, toivon että et osta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Tupexi

Kappas, Snaketus parkumassa konsoleista. On varmaan maanantai.

Nyt on kyllä tiistai. Eikö tämä kommenttipalsta juuri sitä varten ole? Mitä hittoa, minkä leirin tunteita loukkasin, kun toin esille ajatuksiani paremmasta konsolipelaamisesta? Siis hemmetti.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Mavors

[quote='käyttäjältä snaketus']Tämä käyttäytyminen määrittelee hyvin paljon, että ostanko päivitetyn konsolin vai en.[/quote]

Kävi miten kävi, toivon että et osta.

Ostan jos tarpeelliseksi näen.

Nostoja