The Witcher -kehittäjä CD Projekt REDin odotettu roolipeliprojekti Cyberpunk 2077 antaa odottaa itseään.

Uutistoimisto Reutersille antamassaan haastattelussa CD Projekt REDin emoyhtiön toimitusjohtaja Adam Kiciński kertoo studion etenevän pelin suhteen pienin askelin. Jo vuonna 2012 julkistetustaCyberpunk 2020 -pöytäroolipeliin perustuvasta tekeleestä ei näillä näkymin tulla kuulemaan juurikaan ennen vuotta 2017. 

– On liian aikaista puhua Cyberpunk 2077:stä. Tämä ja ensi vuosi kuuluvat The Witcherille, Kiciński toteaa artikkelissa.

Tuoreen The Witcher 3:n myyntilukuja haastattelussa hehkuttava Kiciński uskoo Cyberpunk 2077:stä muodostuvan mahdollisesti Noiturinkin seikkailuja suurempi markkinahitti. Miehen mukaan The Witcher 3:n tuotot kanavoidaan suurelta osin teoksen kehittämiseen.

– The Witcher 3 tulee myymään moninkertaisesti enemmän kuin edeltäjänsä, mutta olemme varmoja, että Cyberpunk 2077:llä on vielä suurempaa myyntipotentiaalia, Kiciński kertoo.

Cyberpunk 2077:n ennustettiin aiemmin valmistuvan tänä vuonna, mutta pelin uutta julkaisuikkunaa tai alustoja ei ole paljastettu. Pelin tällä hetkellä ainoaa traileria voi ihailla alta.

Lähde: Reuters, IGN

Lisää luettavaa