Cyberpunk 2077 saa jatko-osan! / Uutiset / pelaaja.fi

Cyberpunk 2077 saa jatko-osan!

4.10.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
4

Cyberpunk 2077 saa jatko-osan, kehittäjä CD Projekt on paljastanut.

Studio kertoi tulevaisuudensuunnitelmiaan tiistaina järjestämässään kehityskatsauksessa. Puolalaisyhtiön suunnitelmissa siintää niin jatko-osa Cyberpunk 2077:lle, uusi The Witcher -trilogia sekä liuta muita pelejä.

Cyberpunk 2077:n jatko-osa tunnetaan tässä vaiheessa nimellä Project Orion. Projektin vetovastuussa on Bostoniin avattava uusi studio, joka kantaa nimeä CD Projekt Red North America. Pelistä ei tässä vaiheessa paljastettu tarkempia tietoja, mutta CD Projekt kertoo sen osoittavan Cyberpunk-universumin täyden potentiaalin. Project Orionin kehitys käynnistyy Cyberpunk 2077:n ensi vuonna ilmestyvän Phantom Liberty -laajennuksen julkaisun jälkeen.

The Witcherin osalta CD Projekt kertoi aikaisemmin tänä vuonna paljastetun neljännen pelin olevan uuden trilogian alku. Studion mukaan trilogian muut osat julkaistaan kuuden vuoden sisällä seuraavan pelin ilmestymisestä.

Trilogian ohella luvassa on myös kaksi muuta The Witcher -projektia. CD Projektin viime vuonna hankkiman The Molasses Flood -studion kehittämän pelin kerrotaan tavoittelevan paljon aiempia The Witcher -pelejä laajempaa yleisöä. Lisäksi CD Projekt paljasti tulossa olevan myös kolmannen osapuolen studion kehittämän The Witcher -universumiin sijoittuvan yksinpelattavan roolipelin.

Lisäksi CD Projekt kertoi kehittävänsä kokonaan uutta Hadar-työnimellä kulkevaa projektia. Hadarista yhtiö ei kertonut tällä haavaa lainkaan yksityiskohtia.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Kunnianhimoista, mutta haukkaavatkohan he tässä nyt aivan liian ison palan, etenkin kun edellinen peli oli mitä oli. Onnea heille kuitenkin yritykseen, nyt on näytön paikka.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Uusi The Witcher trilogia, ei helvetti.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No siinä nyt on monta rautaa tulessa samaan aikaan, toki useampi eri toimikin näitä työstämässä. No toivottavasti ensimmäisen Cyberpunkin kanssa tehdyistä virheistä on otettu opiksi

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus ELTP

Kunnianhimoista, mutta haukkaavatkohan he tässä nyt aivan liian ison palan, etenkin kun edellinen peli oli mitä oli. Onnea heille kuitenkin yritykseen, nyt on näytön paikka.

Eikö sen voi nähdä myös niin että koska aiemman pelin kanssa oli ongelmia niin nyt on paikka näyttää että ovatko saaneet pallon takaisin haltuunsa.

Samoin ne ongelmat lienevät aika hyvin tiedossa siellä kun kerran mekin "maallikot" osataan sanoa että isoin syy taisi olla siinä että pidettiin vanhaa sukupolvea mukana.