Cyberpunk 2077 saapui PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille – pelikuvaa, kokeiluversio ja päivitys 1.5 myös ulkona

Pitkä odottelu päättyy ja muutamia pikkulisukkeitakin on tarjolla.

15.2.2022 17:04

Cyberpunk 2077 on saapunut virallisesti uuden sukupolven konsoleille. Sekä pelin natiivin PlayStation 5- että Xbox Series -version pariin voi hypätä nyt tiistaina 15. helmikuuta.

Uuden sukupolven versiot ovat saatavilla ilmaiseksi, mikäli hallusta löytyy jo edellissukupolven versio saman alustaperheen sisältä. Peliä jo Xbox Seriesillä pelanneilla Cyberpunkin on määrä päivittyä automaattisesti Series-muotoonsa. PlayStation 5:llä uuden sukupolven versio on ladattava sen sijaan erikseen. Vanha PS4-tallennus täytyy siirtää myös erillisen prosessin kautta PS5:lle, jotta vanhaa seikkailuaan voi jatkaa uudella versiolla.

Toiminnoiltaan uuden sukupolven versioilta voidaan odottaa seuraavaa:

Mikäli Cyberpunk 2077 ei ole vielä tuttu, tuodaan pelistä saataville uusilla konsoleilla myös kokeiluversio, joka päästää testaamaan peliä noin viiden tunnin edestä. Tallennuksensa voi siirtää myös pääpeliin, jos sen sattuu myöhemmin ostamaan.

Samaan aikaan uuden sukupolven versioiden kanssa julkaisunsa on saanut Cyberpunk 2077:n tuore 1.5-päivitys. Se mahduttaa sisäänsä muun muassa uusia aseita ja vuokrattava asuntoja. Hajanaisia hienosäätöjä, tasapainotuksia ja viilauksia on myös tarjolla, sillä esimerkiksi tehtäväpalkintoja on nostettu ja ajoneuvojen sekä cyberware-etujen hintaa laskettu. Evasion-taito on hajautettu nyt myös kahteen uuteen osaan: Mitigation Chanceen ja Mitigation Strengthiin. Ne määrittelevät kehittyessään, miten usein ja miten paljon pelaajan vastaanottama vahinko voi toiminnan keskellä laskea.

Syvemmin päivityksen muutoksiin voi tutustua lähdelinkistä sekä oheisesta taulukosta.

Lähde: Cyberpunk (kotisivu)

Lisää luettavaa