Cyberpunk 2077 saapui PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille – pelikuvaa, kokeiluversio ja päivitys 1.5 myös ulkona / Uutiset / pelaaja.fi

Cyberpunk 2077 saapui PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille – pelikuvaa, kokeiluversio ja päivitys 1.5 myös ulkona

15.02.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Cyberpunk 2077, next gen, ps5, Xbox Series, uusi sukupolvi, CD Projekt

Cyberpunk 2077 on saapunut virallisesti uuden sukupolven konsoleille. Sekä pelin natiivin PlayStation 5- että Xbox Series -version pariin voi hypätä nyt tiistaina 15. helmikuuta.

Uuden sukupolven versiot ovat saatavilla ilmaiseksi, mikäli hallusta löytyy jo edellissukupolven versio saman alustaperheen sisältä. Peliä jo Xbox Seriesillä pelanneilla Cyberpunkin on määrä päivittyä automaattisesti Series-muotoonsa. PlayStation 5:llä uuden sukupolven versio on ladattava sen sijaan erikseen. Vanha PS4-tallennus täytyy siirtää myös erillisen prosessin kautta PS5:lle, jotta vanhaa seikkailuaan voi jatkaa uudella versiolla.

Toiminnoiltaan uuden sukupolven versioilta voidaan odottaa seuraavaa:

Mikäli Cyberpunk 2077 ei ole vielä tuttu, tuodaan pelistä saataville uusilla konsoleilla myös kokeiluversio, joka päästää testaamaan peliä noin viiden tunnin edestä. Tallennuksensa voi siirtää myös pääpeliin, jos sen sattuu myöhemmin ostamaan.

Samaan aikaan uuden sukupolven versioiden kanssa julkaisunsa on saanut Cyberpunk 2077:n tuore 1.5-päivitys. Se mahduttaa sisäänsä muun muassa uusia aseita ja vuokrattava asuntoja. Hajanaisia hienosäätöjä, tasapainotuksia ja viilauksia on myös tarjolla, sillä esimerkiksi tehtäväpalkintoja on nostettu ja ajoneuvojen sekä cyberware-etujen hintaa laskettu. Evasion-taito on hajautettu nyt myös kahteen uuteen osaan: Mitigation Chanceen ja Mitigation Strengthiin. Ne määrittelevät kehittyessään, miten usein ja miten paljon pelaajan vastaanottama vahinko voi toiminnan keskellä laskea.

Syvemmin päivityksen muutoksiin voi tutustua lähdelinkistä sekä oheisesta taulukosta.

Lähde: Cyberpunk (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Nyt viimein voi tämänkin pelin hankkia. Toivottavasti bugit on saatu myös korjattua.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Euroopassa nähtävästi joku ongelma upgraden kanssa, kun näyttää 24,99€, vaikka pitäisi olla ilmainen päivitys.
https://www.ign.com/articles/cyberpunk-2077-upgrade-ps5-region-lock-issue

Edit: Nyt näytti ainakin itsellä että muuttui ilmaiseksi. Että toivottavasti ongelma on ratkaistu.

Käyttäjän GrumpyOldMan kuva
GrumpyOldMan

Tuo ongelma kai tulee vain jos peli on ostettu eri regionilta kuin minne se oma PS-tili on luotu.

PS5-versio asentui ilman ongelmia ja ainakin yhden illan pelailun tiimoilta toimi ihan moitteitta. Ray tracing-modessa peli näyttää sangen hyvältä. Vielä kun fiksaisivat sen, että naishahmon vartalomuoto ei resetoituisi kun hahmolle laittaa vaatteet päälle. Ja minkä ihmeen takia pelihahmo on kokonaan alasti siinä inventaarioruudussa, muttei sitten itse pelissä? ;)

Oliko niistä lisäosista muuten annettu missään mitään aikataulua?

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus GrumpyOldMan

Tuo ongelma kai tulee vain jos peli on ostettu eri regionilta kuin minne se oma PS-tili on luotu.

Kyllä itselle tuli tuo ongelma vaikka Suomesta ostettu levy ja monista muistakin samanlaisista tapauksista tuli luettua. Mutta ongelma korjaantui itsellä ja nähtävästi monella muullakin jo seuraavana päivänä, että nähtävästi tuo oli vain hetkellinen bugi.