Cyberpunk 2077 tarjoaa kolme erilaista aloitusta / Uutiset / pelaaja.fi

Cyberpunk 2077 tarjoaa kolme erilaista aloitusta

2.07.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

CD Projekt RED on paljastanut uusia yksityiskohtia Cyberpunk 2077:stä.

Studio kertoo ensi keväänä ilmestyvän suurroolipelin sisältävän useita erilaisia aloitusvaihtoehtoja. Tehtäväsuunnittelija Paweł Saskon mukaan pelaajat voivat valita hahmonsa taustatarinan kolmesta vaihtoehdosta. Nomad-, Corpo- ja Street Kid -taustatarinat vaikuttavat Cyberpunk 2077:n alkuvaiheisiin esimerkiksi aloituspaikan osalta. Saskon mukaan myös tarina kytkeytyy pelin alussa vahvasti hahmon taustatarinaan.

Cyberpunk 2077 julkaistaan pc:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle 16. huhtikuuta 2020.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pöytäroolipelissä oli ilmeisesti selvästi laajempi valikoima aloituksia? No, eipä tuo minua haittaa, saadaan varmasti parempi tarina kun on keskitytty paremmin suppeampaan valikoimaan kuin että tehtäisiin kaikki.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Kolme erilaista aloitusta kuulostaa tosi hyvälle, jos niillä on vielä oikeasti merkityksellisiä eroja koko pelin kannalta.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Dragon Age Originissa oli useampi eri aloitus, mutta vaikutus itse peliin jäi lopulta aika vähäseksi, mennäänköhän tässä samalla tasolla vai lieneekö tarinassa enemmänkin muutoksia?

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw
Lainaus Rokkijani

Kolme erilaista aloitusta kuulostaa tosi hyvälle, jos niillä on vielä oikeasti merkityksellisiä eroja koko pelin kannalta.

Ainakin sen verran on eroa, että jokaiseen taustatarinaan liittyy omia dialogivaihtoehtoja, joita ei ole saatavilla muilla. En tiedä miten niiden vaikutus näkyy sitten isommassa mittakaavassa – jos näkyy ollenkaan.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

En pitäisi mahdottomana, että eri taustatarinoilla voi saada tehtäviin uusia ratkaisuja tai jopa kokonaan uusia sivutehtäviä. Mass Effectissä oli muistaakseni jotain tällaista.