Cyberpunk 2077:n kartta on kooltaan aavistuksen pienempi kuin Witcher 3:ssa

CD Projekt Redin uutukainen tarjoaa pienemmän mutta entistä tiheämmän pelialueen.

26.8.2019 08:05

CD Projekt Redin tuottaja Richard Borzymowski on paljastanut studion tulevan Cyberpunk 2077:n kartan jäävän neliökilometrien osalta pienemmäksi kuin kehittäjien aikaisemman The Witcher 3:n pelattava alue.

Pienempi koko johtuu Night Cityn ympärille rakennetusta maailmasta, jolloin tekijät ovat voineet luopua Witcher 3:n tarjoamista laajoista erämaista kaupunkien välillä. Tämän vuoksi Borzymowski sanookin Cyberpunk 2077:n olevan sisällöltään paljon tiheämpi, minkä lisäksi pelialuetta on kasvatettu myös pystysuunnassa.

– Witcherissä olimme avoimessa maailmassa, jossa oli laajoja läänejä ja metsiä pienempien sekä isompien kaupunkien kuten Novigradin välillä. Cyberpunk 2077:ssa peli sijoittuu Night Cityyn, joka on keskeinen osa miljöötä; kaupunki on periaatteessa päähenkilö, ja se on paljon tiheämpi. Se ei tarjoaisi aikomaamme kokemusta, jos se ei tuntuisi uskottavalta, joten olemme pakanneet sen täyteen elämää, Borzymowski kertoo.

Aiempien tietojen valossa Night City on jaettu kuuteen piirikuntaan sekä sitä ympäröivään autiomaahan, jotka ovat pelaajan tutkittavissa.

Pelistä saadaan uutta pelikuvaa loppuviikosta perjantaina 30. elokuuta, jolloin studio aikoo esitellä 15 minuuttia Gamescom-messuilla nähtyä pelikuvaa.

Cyberpunk 2077 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 16. huhtikuuta 2020.

Lähde: GamesRadar

Lisää luettavaa