CD Projekt Redin toimitusjohtaja Adam Kiciński on paljastanut tuoreessa haastattelussa, että Cyberpunk 2077 saa ”vähintään yhtä monta laajennusta kuin The Witcher 3”.

Tämä tarkottaisi sitä, että studion odotetulla roolipelille voisi odottaa ainakin kahta laajempaa tarinalaajennusta sekä lukuisia pienempiä laajennuksia, jotka lisäisivät lähinnä kosmeettisia esineitä, varusteita ja yksittäisiä tehtäviä.

Kiciński kertoi samassa haastattelussa, että laajennukset julkistettaisiin samaan tapaan noin kolme kuukautta ennen näiden suunniteltua julkaisua.

The Witcher 3 sai elämänsä aikana kaksi merkittävää laajennusta, Hearts of Stonen ja Blood and Winen, minkä lisäksi siihen julkaistiin ensimmäisten kuukausien aikana kuusitoista ilmaista ja pienempää laajennusta. Tekijöiden aiemmin kommenttien perusteella samankaltaista kaavaa saatettaisiin käyttää myös Cyberpunk 2077:n kanssa.

Cyberpunk 2077:n julkaisua siirrettiin hiljan myöhemmälle syksyyn. Peli julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 17. syyskuuta.

Lähde: VideoGameChronicles

Lisää luettavaa