Cyberpunk 2077:n maailma pakataan kirjamuotoon – 200-sivuinen teos sukeltaa syvälle Night Cityn historiaan / Uutiset / pelaaja.fi

Cyberpunk 2077:n maailma pakataan kirjamuotoon – 200-sivuinen teos sukeltaa syvälle Night Cityn historiaan

16.07.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1

Dark Horse Comics on julkistanut yhteistyön CD Projekt Redin kanssa tuodakseen Cyberpunk 2077:n maailmaa avaavan The World of Cyberpunk 2077 -kirjan kauppoihin pelin rinnalla.

200-sivuinen kirja sisältää tiedotteen mukaan ”kaiken, jonka lukija tarvitsee tietää [Cyberpunk 2077:n] historiasta, hahmoista ja maailmasta”. Teos paljastaa muun muassa, kuinka Yhdysvaltain taloudellinen rapistuminen johti korporaatioiden valtaan ja vapaan Kalifornian syntyyn. Lisäksi se syventyy tarkemmin maailmassa vallitseviin jengeihin, kaupunginosiin, kyberneetisiin osiin, aseisiin ja ajoneuvoihin.

Sarjakuvistaan parhaiten tunnettu Dark Horse Comics ei ole ensimmäistä kertaa pelikirjojen kimpussa. Kustannusyhtiö on vastannut muun muassa studion edeltävän The Witcher 3:n maailmaan uppoutuvasta World of the Witcher -kirjasta sekä kuvataidekirjoista Battlefield V:lle, Anthemille ja Rage 2:lle.

The World of Cyberpunk 2077 julkaistaan 21. huhtikuuta 2020. Cyberpunk 2077 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 16. huhtikuuta.

Lähde: Dark Horse Comics

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Ei liity suoranaisesti uutiseen, mutta se aikaisempi uutinen kolmesta kehitteillä olevasta Cyberpunk-pelistä oli ilmeisesti käännösvirhe.

Kuuleman mukaan alkuperäisessä haastattelussa CDPR kertoi, että heillä on kolme tiimiä, jotka työskentelevät Cyberpunk 2077 parissa. Kaksi niistä vastaa peruspelin kehityksestä, kun taas kolmas on pienempi mutta huipputaitatava R&D tiimi.

Nostoja