Cyberpunk 2077:n moninpeli ei välttämättä saavu vielä ensi vuonnakaan / Uutiset / pelaaja.fi

Cyberpunk 2077:n moninpeli ei välttämättä saavu vielä ensi vuonnakaan

17.01.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Kehittäjä CD Projekt RED on kertonut Cyberpunk 2077:n moninpeliosuuden ilmestyvän aikaisintaan ensi vuonna, jos silloinkaan.

Studio vahvisti eilen virallisesti Cyberpunk 2077:n julkaisun viivästyvän syyskuulle. Moninpeliosuudelle ei ole annettu virallista julkaisupäivää aikaisemminkaan, mutta CD Projekt on kertonut sijoittajille suunnatussa esityksessä, ettei Cyberpunk 2077:n moninpeliä välttämättä julkaistaisi vielä ensi vuodenkaan aikana. Tilaisuudessa sijoittajien kysymyksiin vastannut Michał Nowakowski kertoi lisäksi moninpeliosion julkaisun olevan tuotantoarvoiltaan niin kutsuttu AAA-julkaisu, jota työstetään rinnakkain yksinpelin kanssa.

Cyberpunk 2077:n moninpelistä ei toistaiseksi ole saatu tarkempia yksityiskohtia. Viime vuonna vahvistetun moninpelin kerrottiin jo aikaisemmin ilmestyvän vasta yksinpeliosuuden jälkeen. CD Projekt on vahvistanut aikaisemmin, että Cyberpunk 2077 -pelaajille on kuitenkin luvassa uutta yksinpelisisältöä ennen moninpelin julkaisua.

Lähde: Eurogamer, USgamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Hyvä. Moninpeli olisi minulle ihan kiva bonus, mutta periaatteessa turhake. Kaikista vähiten haluan että se on pois yksinpelin kehittämisestä.

Nostoja