Cyberpunk 2077:n Phantom Liberty on CD Projektin historian suurin laajennus / Uutiset / pelaaja.fi

Cyberpunk 2077:n Phantom Liberty on CD Projektin historian suurin laajennus

23.01.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
6

CD Projekt on kertonut Cyberpunk 2077:n Phantom Libertyn olevan studion historian suurin laajennus.

Puolalaisstudio on paljastanut Cyberpunk 2077:n tulevan laajennuksen olevan budjetiltaan suurempi kuin mikään CD Projektin aiemmista laajennuksista. Näin ollen Phantom Liberty on ainakin kalliimpi kuin The Witcher 3:een julkaistut Hearts of Stone- ja Blood and Wine -laajennukset, jotka saivat ilmestyessään osakseen kovasti ylistystä.

CD Projekt on tarkentanut, ettei suurempi budjetti tarkoita välttämättä suurempaa määrää sisältöä. Phantom Libertyltä ei siis välttämättä kannata odottaa merkittävästi suurempaa mittakaavaa kuin studion aiemmin kehittämiltä laajennuksilta.

Idris Elban tähdittämän Cyberpunk 2077 -laajennuksen julkaisupäivää ei ole vielä paljastettu. Sen on kuitenkin aikaisemmin kerrottu ilmestyvän kuluvan vuoden aikana pc:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series X/S:lle.

Lähde: WCCFTech

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Uhka vai mahdollisuus. Tulevaisuus näyttää.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

sit kun comptele editioni cyberista tulee sen vois ostaa salesta gogista

Käyttäjän peliukk0 kuva
peliukk0
Lainaus

suurempi budjetti tarkoita välttämättä suurempaa määrää sisältöä

Lainaus

Idris Elban tähdittämän Cyberpunk 2077 -laajennuksen

Näinköhän on hassattu budjetti isoon nimeen ja markkinointiin, itse sisällön ollessa mitäänsanomatonta ja viimeistelemätöntä tauhkaa

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tuskin Idris Elba tulee ilmaiseksi lukemaan vuorosanoja paperista ja kai Keanullekin pitää lapioida vähän lisää massia, että tulee uusimaan roolinsa. Ei ole hyvä kehityssuunta, jos budjetti käytetään enenevässä määrin parin ison staran palkkaamiseen, eikä laadukkaaseen sisältöön.

Toista Blood & Wineä en odota, koska se on lisärien joukossa mittakaavaltaan ja sisältönsä määrän puolesta aivan älytön ylilyönti, mutta Cyberpunkin aavistuksen sisältököyhän peruspelin jälkeen määrä ja laatu olisi olleet houkuttelevampia myyntipuheita, kuin lisää Hollywood-naamoja. Varsinkaan kun se ensimmäinenkään ei oikein vakuuttanut.

Tietysti vähän turha valittaa tällaisesta, kun tulen ostamaan tämän joka tapauksessa.

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Roskaa niinkuin emopelikin.

Käyttäjän AK_Hamy kuva
AK_Hamy

Kun alkaa Cyberpunk syyhy niin eiköhän tuo tule ostettua. Huikeasti rakennettu maailma hieman kankeassa pelimekaniikassa.