Cyberpunk 2077:n uusin päivitys toi uuden etenemisen pysäyttävän bugin / Uutiset / pelaaja.fi

Cyberpunk 2077:n uusin päivitys toi uuden etenemisen pysäyttävän bugin

25.01.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1
Cyberpunk 2077, bugi, CD Projekt, päivitys

Cyberpunk 2077:n uusin päivitys on tuonut mukanaan uuden, pelin etenemisen pysäyttävän ongelman.

Viime viikolla julkaistun Cyberpunk 2077:n 1.1-päivityksen kerrottiin korjaavan joukon pelin teknisiä ongelmia sekä tehtäviin liittyviä bugeja. Korjattujen ongelmien joukossa oli bugi, jonka vuoksi pelin sivuhahmo Goro Takemura ei aina soittanutkaan pelihahmolle Down in the Street -tehtävän jälkeen. Vaikka kyseinen etenemisen pysäyttävä ongelma on korjattu, on uusi päivitys tuonut mukanaan uuden bugin samaan tehtävään liittyen. Nyt Takemura saattaa soittaa pelaajalle, mutta pysyä vaiti puhelun ajan. Mikäli bugin kohtaa, ei pelaaja pysty jatkamaan pelin tarinaa. Tehtävän päättymisen jälkeen tehtyjen tallennusten lataaminen ei myöskään korjaa ongelmaa. 

CD Projektin tuen mukaan bugin voi todennäköisesti ohittaa, mikäli pelaajalta löytyy tallennus ennen tehtävän päättymistä. Ongelman kiertämiseksi pelaajan tulee ladata tallennus, joka on tehty ennen kuin Takemura ja pelihahmo V poistuvat Wakakon toimistosta. Tämän jälkeen pelaajan on keskusteltava Takemuran kanssa toimiston ulkopuolella ja heti keskustelun päätyttyä ohitettava 23 tuntia peliaikaa. Pelin keskustelupalstalla on esitetty myös muita kiertoteitä ongelman ohittamiseksi, mikäli CD Projektin esittämä ratkaisu ei toimisikaan.

Lähde: CD Projekt

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Kävipä mäihä. Juuri tuo Down on the Street -tehtävä on tällä hetkellä kesken, ja olen tehnyt sen Wakakon toimistokohdan jälkeen ehkä 10 tuntia sivutehtäviä. Tilanne vaikuttaa sen verran epästabiililta että en taida koskea päätarinaan pitkällä tikullakaan ennen kuin bugi korjataan.

Nostoja