The Dark Pictures tarjoaa maksuttomat päivitykset ensimmäisiin antologiapeleihinsä – mukana mm. uutta pelimateriaalia ja vaikeustasoja

Mukavat päivityspaketit tarjolla.

28.9.2022 19:00

The Dark Pictures -antologian ensimmäiset osat on nyt mahdollista päivittää uuteen uskoon ilman lisämaksuja. Pelien omistajat voivat ladata maksuttomat päivitykset peleinsä käyttämänsä alustan kautta.

Päivitetyt sarjan pelit ovat Man of Medan ja Little Hope. Tiedostot pitävät sisällään mm. selkeämmät QTE-hälytykset (quick time event), uusia vaikeustasoja, laajennettuja saavutettavuus-ominaisuuksia sekä pidennetyn Man of Medan -pelikohtauksen.

Man of Medan julkaistiin alun perin vuonna 2019 ja Little Hope vuonna 2020. Kummatkin ovat selviytymiskauhupelejä, joiden tapahtumat muovautuvat pelaajan tekemien omien valintojen mukaan. Antologiaan kuuluvat myös House of Ashes (2021) ja marraskuussa julkaistava The Devil in Me.

Supermassive Gamesin kehittelemä ja Bandai Namco Entertainmentin julkaisemat pelit ovat saatavilla pc:lle, PlayStation 4 ja 5 -konsoleille sekä Xbox One ja Series -konsoleille.

Päivityksiä esittelevään traileriin voi tutustua alta.

Lisää luettavaa