Odotettu toimintaroolipeli Dark Souls II ei näillä näkymin ole hyppäämässä mukaan nykytrendien mukaiseen lisäsisältöhurmokseen. Siitäkin huolimatta, että uuden sisällön myyminen peleihin jälkeenpäin voi tuoda pelistudioille mukaviakin pieniä lisätienestejä, ei kehittäjä From Softwarella nähdä moista tapaa kuitenkaan ainakaan tällä hetkellä järin kiehtovana ideana.

– Teimme lisäsisältöä Dark Soulsiin, mutta yleisesti ottaen ladattavan sisällön tuominen Dark Souls II:een ei varsinaisesta ole harkinnassa. Osta paketti ja saat täyden kokemuksen ja sinulla on yhtä paljon hauskaa kuin kaikilla muilla. Muutaman dollarin käyttäminen tiettyihin tavaroihin ei auta kokemuksen kanssa, pelin tuottaja Takeshi Miyazoe kertoi Edge-lehden haastattelussa.

Hieman samalla tapaa Miyazoe perusteli Edgelle myös, miksi hän ei usko Dark Soulsin kääntyvän ainakaan lähiaikoina ilmaispeliksi. Ongelmana hän näkee erityisesti juuri sen, että pelisarjasta olisi haastavaa kerätä pelaajien kannalta tyydyttävällä tavalla rahaa, jos siitä tehtäisiin ilmaiseksi pelattava.

Dark Souls saadaan sekä PlayStation 3:lle että Xbox 360:lle maaliskuun 14. päivä. Pc-version pitäisi saapua hieman myöhemmin.

Lähde: Edge, Rock Paper Shotgun

Lisää luettavaa