Dark Souls 3 läpäistiin alle kahdessa tunnissa jo ennen länsijulkaisua

From Softwaren Dark Souls -toimintaroolipelisarjan viimeisin osa on läpäisty alle kahdessa tunnissa vain reilu viikko pelin julkaisun jälkeen.

4.4.2016 05:00

Länsimaisten fanien kuumeisesti odottama Dark Souls 3 julkaistiin Japanissa vain hieman yli viikko sitten, mutta peli on ehditty jo läpäistä pika-ajassa.

Pelaaja Jung Ho Min on pelannut Dark Souls 3:a tiiviillä tahdilla pelin julkaisun jälkeen. Min onnistui päihittämään pelin ensin hieman alle kahdessa tunnissa. Viimeisimmällä pelivideollaan hän kuitenkin näyttää, kuinka Dark Souls 3 voidaan läpäistä vain tunnin ja 42 minuutin peliajassa. Minin ennätysaika on niin kutsuttu any%-aika, mikä tarkoittaa käytännössä pelin läpäisemistä vapaavalintaisista pomotaisteluista välittämättä. Dark Souls 3:n julkaisua odottavien kannattaa jättää alla näkyvä ennätysvideo katsomatta, sillä mukana on luonnollisesti paljastuksia pelin varrelta.

Dark Souls 3 julkaisua saadaan odottaa vielä tovi täkäläisillä markkinoilla. Peli julkaistaan ensi viikon tiistaina pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle.

Lähde: Youtube

Lisää luettavaa